Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Antennuttag

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Elko Antennuttag Komplett 1DB Aluminium

Elko Antennuttag komplett Radio/TV-uttag inklusive kontaktdon. Vid seriekoppling avsluta med 75 ohms motstånd. Satellituttaget och slututtag går inte att seriekoppla. Centrumplatta och ram av halogenfri termoplast. Passar i apparatdosa med färstskruvavstånd 60mm och tillsammans med ELKOs kombinationsramar.
239 kr

Elko Avslutningsmotstånd 75OHM

Elko Avslutningsmotstånd monteras på sista antennuttaget vid installation av serienät. Det användes inte vid stjärnnät om slututtag användes.
23 kr

Schneider Electric Pansar Centrumplatta Antennuttag Matt Silver

Schneider Electric Centrumplattor till Pansar. Slagtålighet IK10 enligt standard IEC 62262. Leveransomfattning: utan ram
587 kr

Centrumlock Radio/TV

Elko Centrumplatt för Radio/TV. Fjällvit
30 kr

Schneider Electric Exxact C-platta Antennuttag 2+1 Vit

Schneider Electric Exxact C-platta Antennuttag 2+1, centrumplattor för antennuttag R/TV/XX. Utförd med utbrytningsmöjlighet av ett tredje hål för satellit- eller multimediauttag. För infällt montage i apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande med dosa 35mm. Komplett med ram. Levereras i blisterförpackning.
68 kr

Elko RS Centrumplatta Radio/TV Svart

Elko RS Centrumplattor av halogenfri termoplast. För sammanbyggnad med kombinationsramar. Levereras utan stålram och kontaktdon.
58 kr

Elko Antennuttag Radio/TV/Satellit 10st/förp Fjällvit

Kompletta Radio/TV/satelit-uttag inkl. kontaktdon. Vid seriekoppling avsluta med 75 ohms motstånd. Satellituttaget och slututtag går inte att seriekoppla. Satelitutgången har en F-kontakt (hona). Centrumplatta och ram av halogenfri termoplast. Passar i apparatdosa med fästskruvavstånd 60mm och tillsammans med ELKOs kombinationsramar. Utgång Radio: AM/FM/DAB Utgång TV: VHF/S/UHF Utgång SAT: Satellit-MF (950-2150MHz) med spänningsgenomgång Levereras i förpackning om 10 stycken
2 210 kr