Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Hide a lite

Inomhusbelysning - LED VÄGGARMATURER Hide a lite


 

Hide a lite logo

Med väggarmaturer kan du enkelt och snabbt låta rummet skifta i karaktär och känsla. Hide a lite har armaturer för såväl inom- som utomhusbruk. Beroende av vilken färgtemperatur du väljer ger belysningen olika resultat. Ett kallare ljus kan på ett effektfullt sätt framhäva strukturen i råa material, som väggytor av betong, sten eller trä. En varm färgtemperatur på ljuset ger generellt ett mjukare intryck.


www.hidealite.se

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Hide a lite Blade Matt grå 3000K

Blade Matt grå 3000K
1 055 kr

Hide a Lite Brick Multi I

Brick Multi I är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt eller aluminium för effektbelysning på vägg, med multichipteknik. Brick multi I finns i två olika färger.
Från 1 360 kr

Hide a lite Brick Multi II

Hide a lite Brick Multi II 3000K är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt för effektbelysning på vägg, med multichipteknik och upp- och nerljus.
Från 1 295 kr

Hide a Lite Case LED

Case LED är en armatur med upp och nerljus i stilren design för inomhusbruk. Multichip med indirekt ljus skapar en fin och dekorativ ljusbild på 140°, utmärkt som effektbelysning i privat och offentlig miljö.
Från 1 043 kr

Hide a Lite Halo LED

Halo led är en modern designarmatur med upp- och nerljus för väggmontage. Armaturen ger en skarp ljusbild 160° med varm karaktär och passar utmärkt som belysning i privat och offentlig miljö.
Från 1 451 kr

Hide a lite Haze IP44

Hide a lite Haze IP44 3000K Vit är en LED-armatur i modern design för montage på vägg eller i tak. Det indirekta ljuset skapar en behaglig rund och dekorativ ljusbild.
1 244 kr

Hide a lite Illum 3000K Vit

Hide a lite Illum är en klassisk upp- och nerljusarmatur i vitt utförande med stilren design för montage på vägg inomhus. Multichip med reflektorteknik ger en fin ljusbild.
1 099 kr

Hide a Lite Indicate Multi

Indicate Multi är en effektbelysning med multichipteknik för infällnad i vägg med stilren design.
Från 802 kr

Hide a lite Indicate Multi Grå

Indicate Multi Grå
802 kr

Hide a lite LED Mini Disc Scope

Hide a lite LED Mini Disc Scope är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller trappor för utomhusbruk. Levereras med energibesparande LED-ljuskällor för anslutning till externt drivdon.
513 kr

Hide a lite Shade

Hide a lite Shade är en modern LED-armatur med retroutseende och behagligt indirekt upp- och nerljus som ger en dekorativ ljusbild på väggen. Utmärkt som effektbelysning i både offentlig och privat miljö.
Från 1 178 kr

Hide a lite Stairlight

Hide a lite Stairlight är en liten, diskret och väl avbländad effektbelysning för infällnad i IP67 utförande med energieffektiv LED-ljuskälla på 0,3W. Av gjuten aluminiumlegering och pulverlackerad i två steg.
260 kr

Hide a lite Turbine

En väggarmatur som skapar fantastiska effekter på väggar, armaturen levereras med 3W multichip LED ljuskälla och integrerad converter för anslutning till 230V.
Från 958 kr

Hide a lite Wally 3000K Vit

Wally är en diskret infälld väggarmatur i vitt utförande som skapar knivskarpa ljusbilder på golvet.
382 kr

Hide a lite Wally Round

Wally Frontlock Asymmetric Vit
114 kr

Hide a lite Brick II

Hide a lite Brick II, en väggarmatur för Upp & Ner ljus med två energieffektiv LED-ljuskällor på 1,2W/350mA eller 3W/700mA, skålad reflektor med 60° ljusbild. Passar utmärkt för offentlig miljö som hotell, kontor och butiker och för bra belysning i hemmiljö.
Från 839 kr

Hide a lite Brick II B Aluminium 2x1W

Hide a lite Brick II B, en väggarmatur för Upp & Ner ljus med två energieffektiv LED-ljuskällor på 1,2W/350mA eller 3W/700mA, skålad reflektor med 60° ljusbild. Passar utmärkt för offentlig miljö som hotell, kontor och butiker och för bra belysning i hemmiljö. Armaturhuset är gjort i rent aluminium med en borstad eller matt vitlackerad finish. Välj mellan två färgtemperaturer, varmvit 3000K samt kallvit 6000K. Inbyggd konverter för anslutning till 230V. För montering på vägg med dold anslutning.
839 kr

Hide a lite Deco II

Hide a lite Deco II är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 369 kr

Hide a lite Deco IV

Hide a lite Deco IV är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 375 kr

Hide a lite Indicate Frontlock Beam

Indicate Frontlock Beam
Från 86 kr

Hide a lite Indicate Frontlock Round

Indicate Frontlock Round
Från 86 kr

Hide a lite Indicate Frontlock Vent

Hide a lite Indicate Frontlock Vent
Från 86 kr