Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Hide a lite

Inomhusbelysning - LED VÄGGARMATURER Hide a lite


 

Hide a lite logo

Med väggarmaturer kan du enkelt och snabbt låta rummet skifta i karaktär och känsla. Hide a lite har armaturer för såväl inom- som utomhusbruk. Beroende av vilken färgtemperatur du väljer ger belysningen olika resultat. Ett kallare ljus kan på ett effektfullt sätt framhäva strukturen i råa material, som väggytor av betong, sten eller trä. En varm färgtemperatur på ljuset ger generellt ett mjukare intryck.


www.hidealite.se

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Hide a Lite Brick Multi I

Brick Multi I är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt eller aluminium för effektbelysning på vägg, med multichipteknik. Brick multi I finns i två olika färger.
Från 1 206 kr

Hide a lite Brick Multi II

Hide a lite Brick Multi II 3000K är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt för effektbelysning på vägg, med multichipteknik och upp- och nerljus.
Från 1 470 kr

Hide a Lite Case LED

Case LED är en armatur med upp och nerljus i stilren design för inomhusbruk. Multichip med indirekt ljus skapar en fin och dekorativ ljusbild på 140°, utmärkt som effektbelysning i privat och offentlig miljö.
Från 1 043 kr

Hide a Lite Halo LED

Halo led är en modern designarmatur med upp- och nerljus för väggmontage. Armaturen ger en skarp ljusbild 160° med varm karaktär och passar utmärkt som belysning i privat och offentlig miljö.
Från 1 451 kr

Hide a lite Illum 3000K Vit

Hide a lite Illum är en klassisk upp- och nerljusarmatur i vitt utförande med stilren design för montage på vägg inomhus. Multichip med reflektorteknik ger en fin ljusbild.
1 210 kr

Hide a Lite Indicate Multi

Indicate Multi är en effektbelysning med multichipteknik för infällnad i vägg med stilren design.
Från 802 kr

Hide a lite Indicate Multi Grå

Indicate Multi Grå
802 kr

Hide a lite LED Mini Disc Scope

Hide a lite LED Mini Disc Scope är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller trappor för utomhusbruk. Levereras med energibesparande LED-ljuskällor för anslutning till externt drivdon.
640 kr

Hide a lite Shade

Hide a lite Shade är en modern LED-armatur med retroutseende och behagligt indirekt upp- och nerljus som ger en dekorativ ljusbild på väggen. Utmärkt som effektbelysning i både offentlig och privat miljö.
Från 1 178 kr

Hide a lite Stairlight

Hide a lite Stairlight är en liten, diskret och väl avbländad effektbelysning för infällnad i IP67 utförande med energieffektiv LED-ljuskälla på 0,3W. Av gjuten aluminiumlegering och pulverlackerad i två steg.
260 kr

Hide a lite Wally 3000K Vit

Wally är en diskret infälld väggarmatur i vitt utförande som skapar knivskarpa ljusbilder på golvet.
382 kr

Hide a lite Wally Round

Wally Frontlock Asymmetric Vit
114 kr

Hide a lite Brick II

Hide a lite Brick II, en väggarmatur för Upp & Ner ljus med två energieffektiv LED-ljuskällor på 1,2W/350mA eller 3W/700mA, skålad reflektor med 60° ljusbild. Passar utmärkt för offentlig miljö som hotell, kontor och butiker och för bra belysning i hemmiljö.
Från 1 470 kr

Hide a lite BRICK MULTI 6W II 3000K ALU

Liten nätt utanpåliggande armatur för effektbelysning på vägg, med multichipteknik. Brick Multi finns med en eller två ljusbilder.
1 470 kr

Hide a lite Deco II

Hide a lite Deco II är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 369 kr

Hide a lite Deco IV

Hide a lite Deco IV är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 375 kr

Hide a lite Indicate Frontlock Beam

Indicate Frontlock Beam
Från 86 kr

Hide a lite Indicate Frontlock Round

Indicate Frontlock Round
Från 86 kr

Hide a lite Indicate Frontlock Vent

Hide a lite Indicate Frontlock Vent
Från 86 kr