Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

KNX Produkter

Om du bygger nytt så varför bygga in gammal teknik?

Med en KNX anläggning så tar du din fastighet in i 2000-talet med påföljden att energiförbrukningen minskar och komforten ökar. Det handlar om att kunna låta en funktion styra en annan för att få flera saker att hända samtidigt. Det handlar också om att integrera fastighetens alla system så som belysning, kraft, värme, kyla, solskydd, ventilation, larm till ett system. Ett system som skräddarsys för din fastighet och dina behov för bästa komfort och drifts ekonomi.

Läs mer...


Med allt integrerat i ett och samma system får du en bra kontroll över din fastighet

Det smarta huset ger dig möjlighet att enkelt kontrollera ventilation, värme, kyla och belysning. Du kan även styra fastigheten på distans genom att koppla upp dig via mobiltelefon eller Internet.
 

En billigare elräkning

Genom att individuellt styra temperaturen i varje rum kan du exempelvis när huset står tomt eller under nattetid sänka temperaturen. På så vis håller du nere energiförbrukningen vilket både sparar energi och pengar.
 

Ett säkert hem är ett tryggt hem

Hur ofta funderar du när du sitter i bilen på väg till jobbet, 'stängde jag verkligen av espresso maskinen?' och 'Drog jag verkligen ur strykjärnet?' med påföljden att åka hem igen för att kolla. Med ett Smart hus slipper du fundera, genom att ha en ”borta knapp” ser du till att alla strömförbrukande apparater/uttag blir strömlösa när du åker hemifrån. Detta samtidigt som belysningen släcks och temperaturen sänks för att spara energi. För att minska risken för inbrott kan man dessutom integrera larm och göra en ”hemmasimulering” som tänder och släcker lampor precis som du vore hemma.
 

Scenarion för ökad Komfort

Ett tryck på scenario knappen och allt blir som du vill: Belysningen över matbordet tänds långsamt och fönsterlamporna dimras upp samtidigt sänks belysningen ovanför bänken, När ljusnivån är den rätta är det dags att sätta sig till bords för att avnjuta en stämningsfull middag. Senare på kvällen när det är dags att titta på film så räcker det med en enda knapptryckning så dimras ljuset ner, gardinerna för fönstren dras ingen och hemmabion startar. Enkelt och bekvämt!

 
Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

ABB Kontrollenhet 3 Fack

3/6-vippa priOn multif. tryckknapp i rf stål. Till ram 1-fack E1750561, 2-fack E1750562 eller 3-fack E1750563.
Från 1 010 kr

ABB Dekorlist Nedre

Nedre dekorlist i rostfritt stål för priOn i olika utföranden för att användas på ovansidan av priOn sensorer.
Från 154 kr

ABB Dekorlist Övre

Dekorlister i olika utföranden för att användas på ovansidan av Busch priOn sensorer. En variant finns med IR mottagare och närvarosensor (för att priOn skall tändas upp om någon är i närheten).
Från 154 kr

Hager Bryt-/Dimmeraktor 3 utgångar 1-10V

Bryt-/Dimmeraktor tebis TX/KNX, 3 utgångar 1-10V med potentialfria slutande kontakter
2 144 kr

Hager Markisaktor 8 utgångar 230V

Markisaktor 8-kanaler 230V för KNX. För KNX och ETS-programmering. Bredd: 6 moduler.
4 334 kr

Hager Ställdon

Hager Ställdon easy-KNX för vattenradiatorer med inbyggd termostat. Montage direkt på radiatorventil.
Pris på begäran

ABB Analogingång 2-vägs, utanpåliggande montage, IP 54 KNX

Analogingång 0/4–20 mA eller 0–10 V, för anslutning av t.ex. ljus-sensorer i konstant-ljussystem eller koldioxidgivare i ventilationssystem.
2 009 kr

ABB Antenn för DCF 77 sändaren KNX

Fyrkanals årsur med intern tidshållning eller anslutning till atomklocka via antenn (max. 1000 km från sändaren utanför Frankfurt). Uret har 324 minnesplatser. Programmering av uret sker via PC-program. Programmeringen kan lagras på ett speciellt minneskort.
739 kr

ABB Applikationsmodul logik 2 moduler KNX

För komplexa logiska funktioner genom kombination av logiska element och portar.
6 289 kr

ABB Back-up Batteri

ABB Blyackumulatorer KNX, back-up batteri
Från 619 kr