Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

LVI

LVI är förkortning för Lidköpings Värmeindustri och har växt stadigt sedan starten i Sverige. Den första fabriken i Lidköping, som tidigare producerade vattenburna radiatorer, expanderade under 70-talet till att börja tillverka oljefyllda element. Det var runt denna tidpunkt som de första Yali produkterna utfomades. Genom att använda material som är varaktiga, sätter Yalis tidlösa utformning normen för hela industrin, vad gäller kvalitet, design och prestanda. Under 1987 började LVI också att tillverka handdusktorkare och elektroniska termostater. Tekniken utvecklades ännu mer och så även Yali-sortimentet då den vegetabiliska oljan introducerades. Under 1995 slog sig LVI även in på den franska marknaden.

År 2000 gick LVI in i Rettig Group vilket resulterade i en ny framgångsera för varumärket vilket även inkluderade nya produktlanseringar och expansion in på nya marknader. LVI fick ett nytt försäljningskontor i Finland under 2001. År 2004 lanserades ett nytt utbud av radiatorer i Frankrike och under samma år utvecklades en serie med handdukstorkar samt att LVIs produkter blev tillgängliga i Spanien. Expansionen fortsatte året efter och då inleddes den på den japanska marknaden. Ett utbud av dekorativa el-element utvecklades under 2009 samt att LVI inkluderade vertikala och plana produkter i sitt sortiment.

I dagsläget fortsätter utvecklingen av LVI, bland annat genom att funktioner har lagts till i den klassiska Yali-utformningen. Elektroniska termostater med intelligent funktion, WIFI kontroller, funktion för öppna fönster, teknik för komfort är några av de funktioner som LVI har utvecklat.

LVI är synonymt med komfort, detta betyder att du kan vara säker på att du kommer bli mer än nöjd med våra produkter. Det nya utbudet inom Yali har funktionen som mjukvärme 2.0. Mjukvärme 2.0 är en innovation som erbjuder en speciell komfort och värme. Med mjukvärme 2.0 ämnar LVI produkter som är fyllda med vegetabilisk olja. Då element värms upp avger de en naturlig strålningsvärme som LVI kallar Mjukvärme2.0 vilket är tack vare den elektroniska termostaten med en exakthet på 0,2°C.

Yali element är tysta, luktfria och fungerar även med lägre yttemperatur för att ge samma inomhustemperatur. Detta betyder att elementen inte blir för varma att röra vid och de kommer inte att bränna damm. Med mjukvärme 2.0 minskar även dammcirkulationen vilket är fantastiskt för alla allergiker. Då Yali har en naturlig strålningsvärme som inte avdunstar fukt från luften kan du vara säker på att du får en njutningsfull inomhusmiljö som du kommer att älska.

 

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

RADIATOR 400W 400V VIT

Vertikal elradiator i gjutgranit. Exakt temperaturreglering med elektronisk termostat, 400W 400V vit.
3 167 kr

RADIATOR 400W 400V VIT

Horisontell elradiator i gjutgranit. Exakt temperaturreglering med elektronisk termostat, 400W 400V vit.
3 154 kr

STYRENHET GSM TEMPCO

Styrenhet GSM Tempco
4 302 kr

TEMPCO KLOCKA

Spänning 3V - Bredd 75mm - Höjd 130mm - Vikt 2kg - Typ Tempco CLOCK RF EH
919 kr

TempCo Touch E3 charger

TempCo Touch E3 charger
214 kr