Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

SG Armaturen

Inomhusbelysning - LED VÄGGARMATURER SG Armaturen


 

www.sg-as.no/se

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

SG Armaturen Enok Midi LED

SG Armaturen Enok Midi LED, universal tak- och väggarmatur i aluminium med kupa i slagfast polykarbonat, något som gör den ämnad för många miljöer.
Från 1 868 kr

SG Armaturen Zoom Round

SG Armaturen Zoom Round är en rund justerbar spotlight i borstat stål med svarta detaljer eller helt i vitt.
Från 706 kr

SG Armaturen Zoom Round LED Borstat Stål

SG Armaturen Zoom Round är en rund justerbar spotlight i borstat stål med svarta detaljer. En smart lösning är den skjutbara skärmen runt ljuskällan. Beroende på hur den sitter monterad kan en fullt utdragen skärm blända av ljuskällan. Levereras inklusive dimbar ljuskälla
706 kr

SG Armaturen Calando

Calando är en allroundarmatur som passar i de flesta miljöer, både privat och offentligt. Armaturen sitter helt plant mot vägg eller tak och är enkel att montera och installera.
Från 635 kr

SG Armaturen Capella Soft

Elegant infälld väggarmatur för dekorativ belysning. Monterad i en trappa eller längs en hall inger ljuset en trygghetskänsla och lämpar sig väl som nattbelysning. Kan monteras i Multibox Tek men även rakt mot isoleringen.

SG Armaturen Circulus

SG Armaturen Circulus är en dekorativ takplafond md LED som även passar sig bra mot vägg.
Från 1 950 kr

SG Armaturen Enok Alu

SG Armaturen Enok Alu,universal tak/väggarmatur i aluminium med kupa i slagfast polykarbonat något som gör den ämnad för många miljöer, både som vägg/takarmatur.
Från 234 kr

SG Armaturen Enok LED

SG Armaturen Enok LED, finns i flera olika utföranden
Från 870 kr

SG Armaturen Enok Maxi

SG Armaturen Enok Maxi Vit 26W TC-D/HF/KL LL, universal tak- och väggarmatur i polykarbonat lämpad för de flesta miljöer. Enkla kabelgenomföringar och snabbkopplingar för snabb installation. Armaturen sluter helt tätt mot tak eller vägg, anpassad för vägg/takdosa. Har skyddsklass IP44
Från 1 240 kr

SG Armaturen Enok Maxi Alu

SG Armaturen Enok Maxi, universal tak/väggarmatur i aluminium med kupa i slagfast polykarbonat något som gör den ämnad för många miljöer, både som vägg/takarmatur.
Från 3 834 kr

SG Armaturen Enok Maxi LED

SG Armaturen Enok Maxi LED, universal tak/väggarmatur i aluminium med kupa i slagfast polykarbonat något som gör den ämnad för många miljöer, både som vägg/takarmatur.
Från 3 541 kr

SG Armaturen Enok Midi

SG Armaturen Enok Midi, universal tak- och väggarmatur i polykarbonat lämpad för de flesta miljöer.
Från 1 472 kr

SG Armaturen Enok Midi LED

SG Armaturen Enok Midi LED, universal tak- och väggarmatur i aluminium med kupa i slagfast polykarbonat, något som gör den ämnad för många miljöer.

SG Armaturen Spa

SG Armaturen Spa är en väggarmatur i fin avrundad design med kupa av mattblästrat glas. Den ger ett mjukt ljus och är bestyckad med 10W Integrerad LED.

SG Armaturen Trio

SG Armaturen Trio är en stilren vandalsäker armatur för både in- och utomhusbruk. IP65
Från 681 kr

SG Armaturen Zoom Square

SG Armaturen Zoom Square är en rund justerbart spotlight i vitt eller borstat stål. En smart lösning är den skjutbara skärmen runt ljuskällan.