Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Väggarmaturer

Inomhusbelysning - Väggarmaturer


 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Designlight D-L4005W Väggarmatur LED Vit

Designlight D-L4005W är en fast dörrlampa för både inomhusbruk och utomhusbruk.
459 kr

Designlight P-146A Wallight 2x4W LED Aluminium

Designlight P-146A Wallight 2x4W LED är en kubisk väggarmatur med upp-/nerljus. Den skapar ett effektfullt ledljus genom sitt rena, varmvita sken och vida ljusbild om 38°. I armaturen sitter det energieffektiva Sharp Zenigata dioder. Den passar för montage ovan dosa eller rörutlopp.
661 kr

Designlight P-147 Wallight

Designlight P-147 Wallight är en kubisk väggarmatur med nerljus. Denna väggarmatur skapar ett effektfullt ledljus genom sitt rena, varmvita sken och vida ljusbild om 40°. I armaturen sitter en energieffektiv Sharp Zenigata diod. Denna passar för montage ovan dosa eller rörutlopp.
Från 564 kr

Hide a Lite Brick Multi I

Brick Multi I är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt eller aluminium för effektbelysning på vägg, med multichipteknik. Brick multi I finns i två olika färger.
Från 1 206 kr

Hide a lite Brick Multi II

Hide a lite Brick Multi II 3000K är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt för effektbelysning på vägg, med multichipteknik och upp- och nerljus.
Från 1 470 kr

Hide a Lite Case LED

Case LED är en armatur med upp och nerljus i stilren design för inomhusbruk. Multichip med indirekt ljus skapar en fin och dekorativ ljusbild på 140°, utmärkt som effektbelysning i privat och offentlig miljö.
Från 1 043 kr

Hide a Lite Halo LED

Halo led är en modern designarmatur med upp- och nerljus för väggmontage. Armaturen ger en skarp ljusbild 160° med varm karaktär och passar utmärkt som belysning i privat och offentlig miljö.
Från 1 451 kr

Hide a lite Illum 3000K Vit

Hide a lite Illum är en klassisk upp- och nerljusarmatur i vitt utförande med stilren design för montage på vägg inomhus. Multichip med reflektorteknik ger en fin ljusbild.
1 210 kr

Hide a Lite Indicate Multi

Indicate Multi är en effektbelysning med multichipteknik för infällnad i vägg med stilren design.
Från 802 kr

Hide a lite Indicate Multi Grå

Indicate Multi Grå
802 kr

Hide a lite LED Mini Disc Scope

Hide a lite LED Mini Disc Scope är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller trappor för utomhusbruk. Levereras med energibesparande LED-ljuskällor för anslutning till externt drivdon.
640 kr

Hide a lite MOON 255

Hide a lite Moon 255 LED-armatur för tak och vägg eller över takdosa, sänker effektförbrukningen med upp till 50% i jämförelse med 2x9W kompaktlysrörsarmatur.
Från 954 kr

Hide a lite MOON 255 S

Hide a lite Moon 255S Vägg- och takarmatur med inbyggd rörelsesensor i IP54 utförande för belysning av badrum, korridorer och trapphus inne och ute.
Från 1 290 kr

Hide a lite Shade

Hide a lite Shade är en modern LED-armatur med retroutseende och behagligt indirekt upp- och nerljus som ger en dekorativ ljusbild på väggen. Utmärkt som effektbelysning i både offentlig och privat miljö.
Från 1 178 kr

Hide a lite Stairlight

Hide a lite Stairlight är en liten, diskret och väl avbländad effektbelysning för infällnad i IP67 utförande med energieffektiv LED-ljuskälla på 0,3W. Av gjuten aluminiumlegering och pulverlackerad i två steg.
260 kr

Hide a lite Wally 3000K Vit

Wally är en diskret infälld väggarmatur i vitt utförande som skapar knivskarpa ljusbilder på golvet.
382 kr

Hide a lite Wally Round

Wally Frontlock Asymmetric Vit
114 kr

Maxel Väggbelysning Wallsquare Open

Wallsquare open räfflad kan du fälla in i vägg, trappor,bardiskar, bokhyllor m.m. för att skapa spännande effekter.

SG Armaturen Enok Midi LED

SG Armaturen Enok Midi LED, universal tak- och väggarmatur i aluminium med kupa i slagfast polykarbonat, något som gör den ämnad för många miljöer.
Från 1 868 kr

SG Armaturen Zoom Round

SG Armaturen Zoom Round är en rund justerbar spotlight i borstat stål med svarta detaljer eller helt i vitt.
Från 706 kr

SG Armaturen Zoom Round LED Borstat Stål

SG Armaturen Zoom Round är en rund justerbar spotlight i borstat stål med svarta detaljer. En smart lösning är den skjutbara skärmen runt ljuskällan. Beroende på hur den sitter monterad kan en fullt utdragen skärm blända av ljuskällan. Levereras inklusive dimbar ljuskälla
706 kr

Ensto Forte

Forte från Ensto Sweden AB är en robust och snygg LED utomhusarmatur för bostäder och offentliga utrymmen. Drifttemperatur -20 till +25°.
Från 1 174 kr

Ensto Forte med Visir

Forte från Ensto Sweden AB är en robust och snygg LED utomhusarmatur för bostäder och offentliga utrymmen. Drifttemperatur -20 till +25°.
Från 1 176 kr

Hide a lite Brick II

Hide a lite Brick II, en väggarmatur för Upp & Ner ljus med två energieffektiv LED-ljuskällor på 1,2W/350mA eller 3W/700mA, skålad reflektor med 60° ljusbild. Passar utmärkt för offentlig miljö som hotell, kontor och butiker och för bra belysning i hemmiljö.
Från 1 470 kr