Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Westal

Westal Stolparmatur

Westal har arbetat med utomhusarmaturer i mer än 60 år vilket har gett dem unik kompetens för att utforma och tillverka produkter som är enkla att montera och underhålla. Stolpar är anpassade för de vanligaste varianterna av betongfundament eller ingjutningsjärn och armaturerna är dessutom utformade med luckor eller infattningar vilket gör installation och byte av ljuskällor enkelt.

Stolpar är att rekommendera om du vill lysa upp en större yta. Välj en stolpe med den höjd som passar dina behov. Behöver du belysa upp ett större mörkt parti så välj en stolparmatur med lite högre stolpe. Det finns även portstolpar som fungerar bra att ställa till exempelvis på en mur. Westal har stolpar i flera olika storlekar.

Westal Brahe är en stolparmatur med rotationsymetrisk ljusbild. Stommen är kromaterad och pulverlackerad. Bländskydd i rökfärgad polykarbonat. Designen fungerar såväl i privat som offentlig miljö.

Den klassiska armaturen Stall finns även som stolparmatur, med en eller två lyktor. Stall ger en rundstrålande ljusbild och har ett klart stallglas. Stall finns även som väggarmatur och du kan därmed få ett enhetligt intryck genom att ha samma armatur inom samma område.

Westal Skogslyckan är en stolparmatur som du kan falla för bara av namnet. Det är en armatur med avbländat nedåtljus. Kromaterad och pulverlackerad stolpe för bästa hållbarhet. Den har ett omkopplingsbart förkopplingsdon. Designen är stilren och fungerar för bruk i både privat och offentlig miljö.