Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

ABB

KNX – modern fastighetsautomation


Med ABB i-bus® KNX-fastighetsautomation kan en fastighet göras anpassningsbar och flexibel samtidigt som man sparar energi. All onödig förbrukning kan lätt kopplas från utan att komforten sänks.
 

Fungerande bussteknik

I det moderna huset ställs större krav på eltekniken än någonsin: Energibesparing, tillförlitlighet, informationsmöjlighet och säkerhet. Med hjälp av KNX-systemet kan man styra bland annat belysning, värme, kyla, ventilation och markiser.
 

Ett omfattande produktsortiment

Flera stora europeiska apparattillverkare har tillsammans utvecklat en standard (EN50090) som omfattar KNX-systemet. Komponenter som ör certifierade enligt standarden ör kompatibla och utbytbara vilket gör att produkter från olika tillverkare kan användas. Mer än 200 apparattillverkare producerar KNX kompatibla produkter.
 

Många olika funktioner

Med ABB i-bus® KNX-fastighetsautomation kan man åstadkomma funktioner som knappast går att förverkliga på traditionellt sätt. Med bustekniken är det möjligt att till exempel styra belysningsgrupper, använda närvarosensorer och rörelsevakter, använda dagsljusreglering för optimering av energiförbrukning. Även styrning av rummens uppvärmning och kylning samt styrning av jalusimotorer och markiser beroende på tid och yttre förhållanden är möjligt för energibesparing.

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida