Antennuttag

Elko Antennuttag Komplett 1DB Aluminium

Elko Antennuttag komplett Radio/TV-uttag inklusive kontaktdon. Vid seriekoppling avsluta med 75 ohms motstånd. Satellituttaget och slututtag går inte att seriekoppla. Centrumplatta och ram av halogenfri termoplast. Passar i apparatdosa med färstskruvavstånd 60mm och tillsammans med ELKOs kombinationsramar.
239 kr

Schneider Electric Pansar Centrumplatta Antennuttag Matt Silver

Schneider Electric Centrumplattor till Pansar. Slagtålighet IK10 enligt standard IEC 62262. Leveransomfattning: utan ram
587 kr

Centrumlock Radio/TV

Elko Centrumplatt för Radio/TV. Fjällvit
30 kr

Elko Avslutningsmotstånd 75OHM

Elko Avslutningsmotstånd monteras på sista antennuttaget vid installation av serienät. Det användes inte vid stjärnnät om slututtag användes.
23 kr

Elko RS Centrumplatta Radio/TV Svart

Elko RS Centrumplattor av halogenfri termoplast. För sammanbyggnad med kombinationsramar. Levereras utan stålram och kontaktdon.
58 kr

Schneider Electric Exxact C-platta Antennuttag 2+1 Vit

Schneider Electric Exxact C-platta Antennuttag 2+1, centrumplattor för antennuttag R/TV/XX. Utförd med utbrytningsmöjlighet av ett tredje hål för satellit- eller multimediauttag. För infällt montage i apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande med dosa 35mm. Komplett med ram. Levereras i blisterförpackning.
68 kr

Elko Antennuttag Radio/TV/Satellit 10st/förp Fjällvit

Kompletta Radio/TV/satelit-uttag inkl. kontaktdon. Vid seriekoppling avsluta med 75 ohms motstånd. Satellituttaget och slututtag går inte att seriekoppla. Satelitutgången har en F-kontakt (hona). Centrumplatta och ram av halogenfri termoplast. Passar i apparatdosa med fästskruvavstånd 60mm och tillsammans med ELKOs kombinationsramar. Utgång Radio: AM/FM/DAB Utgång TV: VHF/S/UHF Utgång SAT: Satellit-MF (950-2150MHz) med spänningsgenomgång Levereras i förpackning om 10 stycken
2,210 kr