Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

CRS Series AccuFit - Smala Högtalare

SPEAKERCRAFT CRS Series AccuFit - Smala Högtalare


Custom Round Series är utvecklade speciellt för inbyggnad i tak. Serien omfattar 5-tum, 6-tum och 8-tums 2-vägshögtalare. Flera av dessa använder SpeakerCrafts patenterade WavePlane teknologi. Designkonstruktionen levererar höga frekvenser med minimal förvrängning. Flera av högtalarna i CRS-serien har justerbar diskant som gör att de högre frekvenserna kan riktas till det avsedda ”lyssnarområdet”. Möjlighet finns att manuellt justera volymen på bas och/eller diskant. En utsökt ljudåtergivning och livstidsgaranti har gjort CRS-serien till marknadens mest populära takhögtalare.

 

AccuFit

Accufit-serien är ett urval av de mest populära inbyggnadshögtalarna för vägg och tak, med färdiga kapslingar. Högtalarna är utformade med förminskat djup vilket gör att de passar i en vanlig svensk innervägg. Accufit-serien kan användas i murade väggar, i installationer där man enkelt vill skydda fuktspärren eller i installationer där det görs vakuumtester.

Takmodellerna är utrustade med SpeakerCrafts patenterade Wave-Plane-baffel, som ger ökad ljudspridning och förtydligad diskant.

 

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida