Elko

Elko Plus Rikstelefonuttag Aluminium

Elko Plus Rikstelefonuttag komplett med kontaktdon. Centrumplatta och ram av termoplast. Telefonuttaget är uppbyggt med sockel för slitskontaktering. Slitsarna förenklar kontakteringen, ett slitsverktyg medföljer i förpackningen. Slitsarna klarar ledardimensioner från 0,4-0,7 mm en eller flertrådig ledare. Sockeln är försedd med dragavlastning för kabeln.
91 kr

Elko RS Teleuttag Infälld Fjällvit

Elko RS telefonuttag komplett kontaktdon. Centrumplatta och ram av termoplast. Telefonuttaget är uppbyggt med sockel för slitskontaktering. Slitsarna förenklar kontakteringen, ett slitsverktyg medföljer i förpackningen. Slitsarna klarar ledardimensioner från 0,4-0,7mm en eller flertrådig ledare. Sockeln är försedd med dragavlastning för kablen. Passar i apparatdosa med fästskruavstånd 60mm. Vid utanpåliggande montage användes ELKO RS förhöjningsramar. Montagedjup 14mm
61 kr

Elko Plus Rikstelefonuttag Fjällvit

Elko Plus Rikstelefonuttag RS, rikstele, infällt. Komplett telefonuttag med sockel för slitskontraktering. Telefonuttag komplett med kontaktdon. Centrumplatta och ram av termoplast. Telefonuttaget är uppbyggt med sockel för slitskontaktering. Slitsarna klarar ledardimensioner från 0,4-0,7mm en eller flertrådig ledare. Sockeln är försedd med dragavlastning för kabeln. Passar i apparatdosa med fästskruvavstånd 60 mm.
65 kr