Elko

Elko RS Dimmerratt & Centrumplatta Fjällvit

Elko RS Dimmerratt, centrumplatta och centrummutter för RS-dimmer. Fjällvit
69 kr

Elko Plus Dimmer 630GLE Fjällvit

Elko Plus Dimmer reglerar glödljus, 230V halogenlampor och de flesta typer av elektroniska transformatorer för lågvoltshalogenbelysning. Miniminivån på dimmern kan skruvas upp så att lamporna ger synligt ljus. Transistordimmer med bakkantsstyrning. Softstart. Levereras komplett med kombiram, ratt och centrumlock av halogenfri termoplast, ej fästklor. Saknas fästskruv använd ELKOs Dosclips. Avsedda även för kombinationsmontage.
1,066 kr

Elko Transientskydd

Transientskydd för montering på induktiva och kapacitiva laster för att undvika störpulser (transienter) på nätet. Vid in- och urkoppling av induktiva och papacitiva laster kan störpulser på över 8000V uppstå. Dessa kan störa funktionen på t.ex. ljusreläer och rörelsevakter. Även dimmrar kan störas av sådana pulser och det är därför viktigt att så nära störkällan som möjligt reducera eller helt ta bort störpulsen. Transientskyddet består av ett motstånd och en kondensator i serie. Levereras med isolerade ben. TEKNISK DATA Kapacitans 22microF, tolerans +20%. Motstånd 220ohm, tolernas 30+%. Arbetssåänning: 630VDC, 250VAC. Temp.område: 40 - +850°C.
81 kr

Elko Bottenlast 12W

Elko Bottenlast användes vid dimring av lysrörslast för att ge lasten en resistiv komponent som ger en renare belastning utan flimmer. Kopplas in parallellt över belastningen.
721 kr