Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Hide a lite

Inomhusbelysning - HALOGEN DOWNLIGHTS 230V Hide a lite


 

Hide a lite logo

Hide a lites halogenljuskällor kan i de flesta fall ersätta motsvarande glödlampor, de ger då både mer ljus och har längre livslängd. Ökad livslängd innebär bland annat att installationer med halogenljuskällor har ett mindre servicebehov än traditionella glödlampor. En av de största skillnaderna mellan en halogenljuskälla och en vanlig glödlampa är den typ av strålande vitt ljus som ljuskällan har möjlighet att producera. Detta gör att de är speciellt populära för dem som vill visa färger på ett naturligt sätt. Så som färgerna är att tänkta att se ut.

 

www.hidealite.se

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Hide a lite 3370 Borstat Stål

Hide a lite 3370 Borstat Stål är en downlight 230V, IP23, för infällt montage i dom flesta undertak undertak, även i badrum ovan dusch. Armaturring i gjuten aluminiumlegering, konisk design för 50 mm ljuskälla. Levereras med snabbkopplingsplint 4x2,5mm2 och skruvfri dragavlastning för vidarekoppling, ansluts till 230V. Levereras med ljuskälla Osram Halopar GU10 50W ALU. Till dessa produkter går det även bra att använda de flesta av våra LED-ljuskällor med GU10 sockel.
203 kr

Hide a lite 3380

Hide a lite 3380 är en downlight 230V, IP21, ställbar 2x35° för infällt montage i dom flesta undertak. Armaturring i gjuten aluminiumlegering, konisk design för 50 mm ljuskälla.
Från 317 kr

Hide a lite Cover Vit

Hide a lite Cover 230V Vit är en infälld downlight i IP44 med bra ljuskomfort.
197 kr

Hide a Lite Focus Comfort Twist

Hide a Lite Focus Comfort Twist finns i flera olika utföranden.
Från 481 kr