Hide a lite

Hide a lite

 

Hide a lite ägs av Elektro Elco AB som idag har en marknadsledande position inom belysning. De har lång erfarenhet av att välja ut de bästa produkterna för det nordiska klimatet. Elektro Elco AB har som vision att vara ledande inom modern belysning, de utvecklar och marknadsför belysnings lösningar för både privat och offentlig miljö.

Hide a lite har ett brett sortiment och kan med hjälp av sin egen tillverkning leverera allt från små spotlights till stora belysnings anläggningar. Design är en självklarhet och förutom utseende så ska funktionen och installationen vara en självklarhet. Hide a lite ligger i teknikens framkant och kan därmed leverera modern belysning i god kvalitet och med bra teknik som håller över tid, både avseende design, ekonomi och miljö.

Många av dagens boende har öppna planlösningar med stora rum som har flera funktioner. Rummen ska fungera för tv-tittande, läxläsning och måltider. För att få till ett bra allmänljus på sådana stora ytor är det en fördel att anpassa belysningen efter hur rummet används. Downlights är ett enkelt och bra sätt att få allmänbelysning. Fundera på hur rummet används och vart det är viktigt med bra allmänbelysning och där det behövs punktbelysning. Genom att placera belysningen längs någon vägg får man dels en belyst vägg men också en känsla av att rummet är större, samt att det skapar fina effekter genom att exempelvis belysa upp en grupp tavlor. Välj en vägg som man tydligt ser när man kommer in i rummet, för att skapa ett fint blickfång. Tänk på att dela upp belysningen på olika tändningar, på så vis kan du variera ljuset efter hur rummet används. De flesta av armaturerna från Hide a lite är dimbara.

Att belysa fönstersmygar ger ett trivsamt intryck både från insidan och från utsidan. En minidownlight kan fungera som den perfekta mysbelysningen under kvällen. Placera dessa till exempel i en nisch eller i ett hyllplan.

Har du ett rum som ska fungera som både tv-rum och lekrum kan riktbara armaturer vara en smart lösning. Dessa går att rikta så att du kan belysa upp olika delar av rummet så mycket som du behöver. Med styrning och dimring kan samma armatur fungera både till bra allmänljus och mysbelysning.

Gångstråk finns i de flesta boenden, genom att belysa dessa får du bra allmänljus på ytor där man ofta rör sig.

Hallen är ett rum där vi gärna vill ha ordentligt med ljus. Med riktbara downlights kan du belysa väggarna, vilket gör att rummet upplevs som större och ljusare. Ljusa väggar reflekterar ljuset bra medan mörkare väggar suger åt sig mer av ljuset i rummet. Rikta även ljus mot klädhängaren så blir det lättare att hitta sina kläder.

En armatur med flera ljuspunkter ger ett lugnare intryck och färre håltagningar. För att skapa olika ljusbilder och skapa effektfulla mönster på väggen rekommenderas väggarmaturer. Dessutom fungerar de som orienteringsbelysning på kvällen.

 

Utomhus

Då du kan ta dig fram, uppfatta platsen, nästan som man ser den dagtid, utan att bli bländad har du lyckats med din ljussättning utomhus. Genom att belysa din trädgård förlänger du tiden du kan använda dig av den och den blir mer inbjudande för umgänge.

För ökad trygghet och välkomnande intryck rekommenderas fasadbelysning. Genom att använda skymningsrelä eller rörelsevakt sparar du dessutom energi. Genom att använda armaturer i samma färg som fasaden skapar du ett lugnt intryck.

Genom att använda flera små ljuspunkter för att belysa trädgården och dess växter lyfter du på ett enkelt sätt delar av trädgården som du känner dig extra stolt över eller som ett sätt att få bort ett mörkt hörn. Låga effekter är energisparande, samtidigt som det är en fördel då man undviker allt för stora kontraster som kan upplevas bländande.

Med belysning i mark eller altan kan du belysa ett plank eller formen av uteplatsen. Hide a lite har infälld markbelysning som kit. Kompletta med armaturer och transformatorer för smidig installation.

 

Offentliga miljöer

För dig som behöver belysning till offentlig miljö har Hide a lite smidiga och energisnåla lösningar. Med den nya LED-tekniken sparar du både på miljö, energi och ekonomi. För att skapa ett jämnt och följsamt ljus är LEDstripar att föredra. De har lång livslängd, är energisnåla och går att gömma i de minsta utrymmen. Samtidigt som de ger din fasad ytterligare en dimension.

I anläggningar där belysningen är igång en längre tid, så som skolor, butiker, restauranger med flera, är det en fördel att använda LED. LED-armaturerna utvecklar mindre värme, är energisnåla och är mer hållbara. I utrymmen som inte behöver ha belysningen igång hela tiden, finns det armaturer med inbyggd sensor. Detta gör att belysningen lyser enbart när det är behov av den istället för att den ska lysa hela tiden. Även detta för att spara på miljö och energi. Hide a lite Moon är en sådan armatur, den finns i två storlekar och färgtemperaturer. En perfekt armatur för tvättstugan, toaletten eller garaget.

För en flexibel belysning har Hide a lite belysning på skena att erbjuda. Comfort track finns i svart eller vitt och är en skenserie med enkelt formspråk. Armaturerna finns med olika spridningsvinklar och storlekar vilket gör att de passar in i de flesta miljöer så som kontor, butiker eller vardagsrum. 

 

Hide a Lite Bastuset 5010 LED 6punkter

Hide a Lite Bastuset 5010 LED. Kompletta fibersatser för effektfull bastubelysning med tysta, lättplacerade och energieffektiva ljusgivare, minskar energiförbrukningen med upp till 70% jämfört med halogen och utan krångliga lampbyten. Glasfibern tål höga temperaturer och sprider ett jämnt ljus med varm färgton, idealisk för användning i bastu och ångbad (ljusgivaren ska placeras i torrt utrymme). Paketen består av LED-ljusgivare och fiberbunt av glasfiber med koppling och armaturavslut i aluminium samt elektronisk transformator med sladdstall för anslutning till 230V. Kan ljusregleras med fasdimmer (bakkant). 5017 levereras med armaturer för enkel och elegant avslutning, varav en med lins.
11,321 kr

Hide a Lite Bastuset 6701 60punkter

Hide a Lite Bastuset 6701, färdiga belysningslösningar för bastu, glasfibern tål höga temperaturer och sprider ett jämnt ljus, idealisk för användning i bastu och ångbad. Monteras med fördel i tak eller i lavarna för effektfull belysning (ljusgivaren skall placeras inomhus i torrt utrymme). Paketeninnehåller allt som behövs för installationen, en ljusgivare, en fiberbunt i glasfiber med koppling och armaturavslut i aluminium, samt elektronisk transformator med sladdstall för anslutning till 230V. Kan ljusregleras med fasdimmer (bakkant).
10,312 kr

Hide a Lite Bastuset 6701 LED 60punkter

Hide a Lite Bastuset 6701 LED, kompletta fibersatser för effektfull bastubelysning med tysta, lättplacerade och energieffektiva ljusgivare, minskar energiförbrukningen med upp till 70% jämfört med halogen och utan krångliga lampbyten. Glasfibern tål höga temperaturer och sprider ett jämnt ljus med varm färgton, idealisk för användning i bastu och ångbad (ljusgivaren ska placeras i torrt utrymme). Paketen består av LED-ljusgivare och fiberbunt av glasfiber med koppling och armaturavslut i aluminium samt elektronisk transformator med sladdstall för anslutning till 230V. Kan ljusregleras med fasdimmer (bakkant). 5017 levereras med armaturer för enkel och elegant avslutning, varav en med lins.
14,531 kr

Hide a lite Case Pillar

Hide a lite Case Pillar är en Trendig pollare för utomhusbruk (IP55) för belysning av trädgårdar, parker och gångvägar i privat och offentlig miljö.
From 2,079 kr

Hide a lite Decklight Garden

Hide a lite Decklight garden är en dekorativ och effektful armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Som tillbehör finns även transformator och skarvkablar på 1 eller 5 meter. Komplettera till ditt Spotlight Garden Kit eller Decklight Garden Kit.
234 kr

Hide a lite Decklight Garden

Hide a lite Decklight Garden är en dekorativ och effektfull armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende.
From 54 kr

Hide a lite Decklight Super

Hide a lite Decklight Super är en Effektarmatur i IP67 utförande för för mark och golv, kan även monteras i trädäck och andra skivmaterial, för belysning och markering av väggar, gångvägar och trappor såväl inomhus som utomhus.
From 425 kr

Hide a Lite Focus Twist Comfort GU10

Hide a Lite Focus Twist Comfort GU10 är en Infälld 230V GU10-downlight komplett med vår dimbara LED-ljuskälla Comfort 5W förmonterad. Comfortlinsen ger ett mycket behagligt halogenlikt ljus. Armaturhus och ytterring i rent aluminium med matt vitlackerad finish. Riktbar 30° och vridbar 355°. Håltagning 83mm, Mått 123x95 HxDmm, Inbyggnadsdjup 120mm, 2700K, 260lm, IP21
558 kr

Hide a Lite Förlängningskabel Minikontakt

Förlängningskabel med minikontakter (hona, hane) för snabb och enkel installation.
From 69 kr

Hide a lite Globe

Globe är en downlight i en snygg och mordern design, med tre olika reflektorer för ett personligt utseende.
From 638 kr

Hide a lite Heatspot Kit

Hide a lite Heatspot är en LED-armaturer i borstad stål för infällnad i bastu. Anpassat ljusflöde med bra avbländning och halogenkaraktär 2700K som skapar ett varmt och stämningsfullt ljus i bastun.
1,842 kr

Hide a lite Illum 3000K Vit

Hide a lite Illum är en klassisk upp- och nerljusarmatur i vitt utförande med stilren design för montage på vägg inomhus. Multichip med reflektorteknik ger en fin ljusbild.
1,210 kr

Hide a lite Konverter DPL

Hide a lite Konverter DPL 350mA är en konstantströmskonverter med den traditionella mouse fomren, avsedd för 350mA LED-ljuskällor.
From 255 kr

Hide a lite Konverter IP68

Hide a lite Konverter IP68 är en kraftfull vattentät LED-konverter IP68 för utomhusbruk avsedd att användas till LED-ljuskällor 350mA.
From 272 kr

Hide a lite Konverter PD

Hide a lite Konverter PD 700mA är en konstantströmskonverter avsedd för 700mA LED-ljuskällor.
From 369 kr

Hide a lite Kristallarmatur

Hide a lite Kristallarmatur är en armatur med små och dekorativa lampor som precis som Roblons övriga produkter är lätta att installera och underhålla.

Hide a lite LED Mini Disc

Hide a lite LED Mini Disc är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller mark, för utomhusbruk.
From 68 kr

Hide a lite LED Mini Disc Scope

Hide a lite LED Mini Disc Scope är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller trappor för utomhusbruk. Levereras med energibesparande LED-ljuskällor för anslutning till externt drivdon.
640 kr

Hide a lite LED-dimmer KZQ

Hide a lite LED-dimmer KZQ 12-24V är en LED-dimmer för 12V eller 24V LED ljuskällor. Ljusregleras med medföljande potentiometer 150K eller 1-10V signal.

Hide a lite LED-trafo 12V IP68

Hide a lite LED-trafo 12V IP68 är en vattentät likspänningstransformator med IP68, avsedd att användas till 12V LED-ljuskällor.
283 kr

Hide a lite LED-trafo SLT 24V 75W

Hide a lite LED-trafo SLT 24V 75W är en likspänningstransformator avsedd att användas till 12V eller 24V LED-ljuskällor. Kortslutningsskydd, överbelastningsskydd och överhettningsskydd med automatisk återstart.
736 kr

Hide a lite LED-trafo VST

Hide a lite LED-trafo VST är en likspänningstransformator för 12V LED med förbättrad teknik och brett effektområde.
From 957 kr

Hide a lite LED-trafo VST 24VDC

Hide a lite LED-trafo VST 24VDC 70W är en likspänningstransformator för 24V LED med förbättrad teknik och brett effektområde. Kan belastas från noll upp till max effekt (0-70W). Drivdonet är även anpassat för att fungera utmärkt ihop med våra LED-dimrar. IP20.
957 kr

Hide a lite LED-trafo VST 24VDC

Hide a lite LED-trafo VST 24VDC 150W är en likspänningstransformator för 24V LED med förbättrad teknik och brett effektområde. Kan belastas från noll upp till max effekt (0-150W). Drivdonet är även anpassat för att fungera utmärkt ihop med våra LED-dimrar. IP20.
1,631 kr

Hide a lite Ljusgivare LED FL1000B

Hide a lite Ljusgivare LED FL1000B. Liten, tyst och energieffktiv LED-ljusgivare idealisk för många belysningslösningar som bastu-, stjärnhimmels-, monter- och nischbelysning.

Hide a lite Ljusgivare LED FL500B 4W

Ljusgivare LED FL500B 4W 9mm är en liten, tyst och extremt energieffektiv LED-ljusgivare idealisk för dekorativ belysning där utrymmet är mycket begränsat, för små ”stjärnhimmelslösningar” och för bastubelysning.
1,834 kr

Hide a lite Milo I GU10 Väggarmaturer

Hide a lite Milo GU10 är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan.
From 547 kr

Hide a lite Milo I LED Väggarmatur

Hide a lite Milo I är en väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. LED COB med reflektoroptik och genomtänkt design ger fin ljusbild och god ljuskomfort. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP55-utförande med anodiserat och pulverlackerat armaturhus för tufft utomhusklimat, i vit, grå eller antracit. Levereras med inbyggt drivdon och distanser för utanpåliggande kabeldragning.
From 919 kr

Hide a lite Milo II GU10 Väggarmaturer

Hide a lite Milo II GU10 är en väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt. GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan.
From 597 kr

Hide a lite Milo II LED Väggarmaturer

Hide a lite Milo II Led är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
From 1,259 kr

Hide a lite Milo XL I Väggarmaturer

Hide a lite Milo XL I är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
From 1,356 kr

Hide a lite Milo XL II Väggarmaturer

Hide a lite Milo XL II är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
From 1,869 kr

Hide a lite Moon Public Eye

Hide a lite Moon public är en stilren väggplafond i IP65-utförande.
From 855 kr

Hide a lite Nova Multi

Hide a lite Nova Multi är en serie lättinstallerade LED-downlights med hög finish och bra avbländning. Multichip och reflektorteknik kombinerat med genomtänkt design ger armaturer med bra ljuskomfort och hög effektivitet.

Hide a lite Reservkupa Moon 255 och 255S

Reservkupa Moon 255 och 255S
98 kr

Hide a lite Round Single III

Round Single III är en väggarmatur med Gu10 sockel och nedåtriktat ljus i IP54 utförande för effektfull belysning av fasader och entréer m.m.
From 409 kr

Hide a lite Spot Guard Gles

Hide a lite Spot Guard Gles är en Kåpa avsedd för minidownlights och vanliga lågbyggande downlights med stifthalogen ljuskälla samt lågbyggande LED-armaturer. Enkelt montage mellan glespanel 28x70mm, cc 30cm med hjälp av de klickfästen som sitter i kåpan utan punktering av diffusionsspärren.
64 kr

Hide a lite Spot It Väggfäste

Hide a lite Spot It Väggfäste till Spot It-armaturer, för enkelt montage på vägg eller i tak och på mark tillsammans med ett eller flera förlängningsrör 250mm.
325 kr

Hide a lite Spot Up Multi

Hide a lite Spot Up Multi är en stilren, energieffektiv markstrålkastare på 17W för trädgården eller fastigheten. Multichip och reflektoroptik ger ett strålande ljus med halogenkaraktär.
From 1,017 kr

Hide a lite Standardpaket

Hide a lite Standardpaket är ett komplett fiberpaket för stjärnhimlar och belysning i badrum, toaletter, entréer eller sovrum.
From 10,588 kr

Hide a lite Stjärnhimmelset 5000

Hide a lite Stjärnhimmelset 5000 är en komplett fibersats idealisk för effektfulla "stjärnhimmlar" i sovrum, badrum, entréer m.m. Finns även som LED
From 9,651 kr

Hide a lite Stjärnhimmelset 5005

Hide a lite Stjärnhimmelset 5005 är en komplett fibersats idealisk för små "stjärnhimmelslösningar" i sovrum, badrum, entréer m.m. Finns även som LED
From 2,607 kr

Hide a lite Stjärnhimmelset 5005 LED

Kompletta fibersatser med små, lättplacerade och energieffektiva ljusgivare, minskar energiförbrukningen med upp till 90% jämfört med halogen och utan krångliga lampbyten. Idealiska för små och stora ”stjärnhimmelslösningar” i sovrum, badrum, entréer m.m. Fiberändarna monteras uppifrån, fixeras med lim och kan kapas efter behov. Paketen består av LED-ljusgivare och fiberbunt med koppling 9mm samt drivdon och sladdställ med stickpropp för anslutning till 230V. 5000 & 5012 kan ljusregleras med fasdimmer (bakkant).
2,607 kr

Hide a lite Stjärnhimmelset 5012

Hide a lite Stjärnhimmelset 5012 är en komplett fibersats idealisk för effektfulla "stjärnhimmlar" i sovrum, badrum, entréer m.m. Finns även som LED
From 10,662 kr

Hide a lite Stjärnhimmelset 5056

Hide a lite Stjärnhimmelset 5056 är en komplett fibersats idealisk för effektfulla stjärnhimlar i sovrum, badrum, entréer m.m. Finns även som LED
From 11,274 kr

Focus Track Mega 24° Svart 4000K

Focus Track Mega 24° Svart 4000K
2,325 kr

Hide a Lite 1202

Hide a Lite 1202 Multi är en lågbyggande minidownlight med senaste multichiptekniken från Citizen, för infällnad i möbler och undertak.
From 354 kr

Hide a lite 1202

Hide a lite 1202 är en klassisk minidownlight för infällnad i möbler och undertak där utrymmet är begränsat. Välj mellan klart eller matt skyddsglas. Finns i flera färger.
From 119 kr

Hide a lite 1202 Borstat Stål

Hide a lite 1202 är en klassisk minidownlight för infällnad i möbler och undertak där utrymmet är begränsat. Välj mellan klart eller matt skyddsglas. Armaturhus, ytterring och reflektor av pressad plåt med metallfjädrar. Komplett med Osram ljuskälla och 2m kabel med amp-snabbkoppling. Som tillbehör finns distansring för utanpåliggande montage.
119 kr

Hide a lite 1202 Comfort

Hide a lite 1202 Comfort är en lågbyggande minidownlight med IP44-klassning runt om. För infällt montage i möbler och undertak med begränsat utrymme.
From 462 kr

Hide a lite 1202 Multi Borstad Stål 12V 2700K

Hide a lite 1202 Multi, armaturen gör det enklare än någonsin att byta ut gamla halogenarmaturer till energieffektiv LED. Snabbplintar integrerat i kylflänsen gör att du kan använda befintlig ledningsdragning och koppla ihop armaturen med din gamla transformator och dimmer. Armaturen passar i befintlig håltagning (57-60mm) och IP44-utförande för att passa i olika miljöer. Två̊ färgtemperaturer, 2700K eller 3000K och två färger, vit och borstad stål. Ansluts till 12V AC/DC.
443 kr

Hide a lite 1202 Multi Borstad Stål 12V 3000K

Hide a lite 1202 Multi, armaturen gör det enklare än någonsin att byta ut gamla halogenarmaturer till energieffektiv LED. Snabbplintar integrerat i kylflänsen gör att du kan använda befintlig ledningsdragning och koppla ihop armaturen med din gamla transformator och dimmer. Armaturen passar i befintlig håltagning (57-60mm) och IP44-utförande för att passa i olika miljöer. Två̊ färgtemperaturer, 2700K eller 3000K och två färger, vit och borstad stål. Ansluts till 12V AC/DC.
443 kr

Hide a Lite 1202 Multi Distansring

Distansring 1202 Multi
From 52 kr

Hide a Lite 1202 Multi Distansring Borstad stål

Distansring 1202 Multi Borstad stål
52 kr

Hide a lite 1202 Multi Vit 12V 2700K

Hide a lite 1202 Multi, armaturen gör det enklare än någonsin att byta ut gamla halogenarmaturer till energieffektiv LED. Snabbplintar integrerat i kylflänsen gör att du kan använda befintlig ledningsdragning och koppla ihop armaturen med din gamla transformator och dimmer. Armaturen passar i befintlig håltagning (57-60mm) och IP44-utförande för att passa i olika miljöer. Två̊ färgtemperaturer, 2700K eller 3000K och två färger, vit och borstad stål. Ansluts till 12V AC/DC.
354 kr

Hide a lite 1202 Multi Vit 12V 3000K

Hide a lite 1202 Multi, armaturen gör det enklare än någonsin att byta ut gamla halogenarmaturer till energieffektiv LED. Snabbplintar integrerat i kylflänsen gör att du kan använda befintlig ledningsdragning och koppla ihop armaturen med din gamla transformator och dimmer. Armaturen passar i befintlig håltagning (57-60mm) och IP44-utförande för att passa i olika miljöer. Två̊ färgtemperaturer, 2700K eller 3000K och två färger, vit och borstad stål. Ansluts till 12V AC/DC.
400 kr

Hide a Lite 1202 SMART BS 2700K

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling
369 kr

Hide a lite 1204 Vit

Hide a lite 1204, Klassisk minidownlight för infällnad i möbler och undertak där utrymmet är begränsat. Välj mellan klart eller matt skyddsglas. Armaturhus, ytterring och reflektor av pressad plåt med metallfjädrar.
120 kr

Hide a lite 1206

Hide a lite 1206 är en minidownlights IP44 speciellt lämpade för badrum, uterum och integrerad belysning i möbler. Dessa armaturer fungerar utmärkt där utrymmet är begränsat t.ex. i undertak.
From 102 kr

Hide a Lite 1206 Multi

Hide a Lite 1206 Multi är en lågbyggande minidownlight med senaste multichiptekniken från Citizen, för infällnad i möbler och undertak. 3,5W/350 mA som motsvarar och ersätter 25-30W halogenarmaturer. Dess IP44-utförande gör att den passar i många olika miljöer.

Hide a Lite 1208 Smart

Hide a Lite 1208 Smart är en lågbyggande minidownlight, för infällnad i möbler och undertak.
From 397 kr

Hide a Lite 1208 Smart Borstad stål 2700K

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling
397 kr

Hide a Lite 1210 Multi

Hide a Lite 1210 Multi är en lågbyggande minidownlight med senaste multichiptekniken från Citizen för infällnad i möbler och undertak i LED-utförande.
From 395 kr

Hide a Lite 1210 Multi Borstad stål 2700K

Hide a Lite 1210 Multi Borstad stål 2700K
404 kr

Hide a lite 1218 Comfort

Hide a lite 1218 Comfort är en lågbyggande minidownlight i ställbart utförande med IP44-klassning runt om. För infällt montage i apparatdosa eller vanlig håltagning. Finns i flera utföranden.
From 491 kr

Hide a Lite 1218 Smart

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling, eliminerar krångel med externa skarvar och minimerar felkällor
From 397 kr

Hide a Lite 1218 Smart Borstad stål 2700K

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling
397 kr

Hide a Lite 1218 Smart Borstad stål 3000K

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling
397 kr

Hide a Lite 1218 Smart Vit 2700K

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling,
397 kr

Hide a Lite 1218 Smart Vit 3000K

Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling
397 kr

Hide a Lite 2218 Multi

Hide a Lite 2218 Multi är en funktionell downlight i vitt utförande anpassad för kopplingsdosa vilket gör den mycket installationsvänlig.
From 545 kr

Hide a Lite 2218 Multi Vit 2700K

Hide a Lite 2218 Multi Vit 2700K, funktionell downlight i vitt utförande anpassad för kopplingsdosa vilket gör den mycket installationsvänlig.
545 kr

Hide a lite 4200

Hide a lite 4200 är en halogendownlight, 12V, IP23, som är lämplig för infällnad i dom flesta undertak men även i badrum och ovan dusch. Armaturring i gjuten aluminiumlegering, konisk design för 50 mm ljuskälla.

Hide a lite 4300

Hide a lite 4300 är en halogendownlight för 12V med IP21 som är ställbar 2x35° lämplig för infällnad i dom flesta undertak. Armaturring i gjuten aluminiumlegering, konisk design för 50 mm ljuskälla.

Hide a lite Anslutning RGB IP20

Hide a lite Anslutning RGB IP20, tillbehör till LEDstrip RGB IP20
34 kr

Hide a lite Anslutning Singelfärg IP20

Hide a lite Anslutning Singelfärg IP20. Anslutningstillbehör som passar till LEDstrip IP20 singelfärg
28 kr

Hide a lite Anslutningskit HV IP44

Hide a lite Anslutningskit HV IP44, anslutningskit till 230V LEDstrip HV IP44. Innehåller anslutningskabel 80cm med jordad stickpropp och DC-konverter, ändavslut, två krympslangar och lim.
107 kr

Hide a lite Armatur Sirius

Hide a lite Armatur Sirius är en liten dekorativ och funktionell armatur i Rostfritt stål för inomhus- och utomhusbruk som precis som Roblons övriga produkter är lätta att installera och underhålla.
From 600 kr

Hide a lite Armatur utan frontglas

Hide a lite Armatur utan frontglas. Små, dekorativa och funktionella armaturer som precis som Roblons övriga produkter är lätta att installera och underhålla.
From 113 kr

Hide a Lite Barndoors Focus

Hide a lite Barndoors Focus, bländskyddsklaffar till Hide a lite Focus Track Mini och Maxi.
From 284 kr

Hide a lite Barndoors Focus 76mm

Barndoors Focus 76mm
284 kr

Hide a Lite Bastuset

Hide a lite Bastuset för effektfull belysning i bastu och ångbad
From 10,312 kr

Hide a Lite Bastuset 5017 LED 8punkter

Hide a Lite Bastuset 5017 LED. Kompletta fibersatser för effektfull bastubelysning med tysta, lättplacerade och energieffektiva ljusgivare, minskar energiförbrukningen med upp till 70% jämfört med halogen och utan krångliga lampbyten. Glasfibern tål höga temperaturer och sprider ett jämnt ljus med varm färgton, idealisk för användning i bastu och ångbad (ljusgivaren ska placeras i torrt utrymme). Paketen består av LED-ljusgivare och fiberbunt av glasfiber med koppling och armaturavslut i aluminium samt elektronisk transformator med sladdstall för anslutning till 230V. Kan ljusregleras med fasdimmer (bakkant). 5017 levereras med armaturer för enkel och elegant avslutning, varav en med lins.
16,789 kr

Hide a Lite Bastuset 5075 LED 6punkter

Hide a Lite Bastuset 5075 LED. Kompletta fibersatser för effektfull bastubelysning med tysta, lättplacerade och energieffektiva ljusgivare, minskar energiförbrukningen med upp till 70% jämfört med halogen och utan krångliga lampbyten. Glasfibern tål höga temperaturer och sprider ett jämnt ljus med varm färgton, idealisk för användning i bastu och ångbad (ljusgivaren ska placeras i torrt utrymme). Paketen består av LED-ljusgivare och fiberbunt av glasfiber med koppling och armaturavslut i aluminium samt elektronisk transformator med sladdstall för anslutning till 230V. Kan ljusregleras med fasdimmer (bakkant). 5017 levereras med armaturer för enkel och elegant avslutning, varav en med lins.
15,197 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa.
From 174 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi 7

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi 7. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa. Bländskyddet monteras enkelt tillsammans med en skyddande gummiring på armaturen. Kan kombineras med våra andra tillbehör för Spot It Multi-serien
174 kr

Hide a lite Brick II

Hide a lite Brick II, en väggarmatur för Upp & Ner ljus med två energieffektiv LED-ljuskällor på 1,2W/350mA eller 3W/700mA, skålad reflektor med 60° ljusbild. Passar utmärkt för offentlig miljö som hotell, kontor och butiker och för bra belysning i hemmiljö.
From 1,470 kr

Hide a lite BRICK MULTI 6W II 3000K ALU

Liten nätt utanpåliggande armatur för effektbelysning på vägg, med multichipteknik. Brick Multi finns med en eller två ljusbilder.
1,470 kr

Hide a Lite Brick Multi I

Brick Multi I är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt eller aluminium för effektbelysning på vägg, med multichipteknik. Brick multi I finns i två olika färger.
From 1,206 kr

Hide a lite Brick Multi II

Hide a lite Brick Multi II 3000K är en liten nätt utanpåliggande armatur i vitt för effektbelysning på vägg, med multichipteknik och upp- och nerljus.
From 1,470 kr

Hide a lite Bright Eye 3

Hide a lite Bright Eye 3 är en LED- armaturer med 3 energieffektiva LED-ljuskällor på 1,2W 350mA. Armaturerna kan riktas åt alla håll. Utmärkt som belysning även i moderna snedtak.
From 492 kr

Hide a lite Bright Eye 3 B Aluminium

Hide a lite Bright Eye 3 B Aluminium 30° 3000K, är en LED- armaturer med 3 energieffektiva LED-ljuskällor på 1,2W 350mA. Armaturerna kan riktas åt alla håll. Utmärkt som belysning även i moderna snedtak. Armaturhus av aluminium med borstad eller matt vitlackerad finish. Spridningsvinklar 15°, 30° & 45° i varmvit 3000K och kallvit 6000K. Distansring för utanpåliggande montage finns som tillbehör. Drivdon beställs separat, med eller utan dimring. Enkelt montage i isolerade tak med Spot Guard gles (E7466702) utan att ångspärren punkteras.
492 kr

Hide a Lite Bright Eye G2

Hide a Lite Bright Eye G2 är en Effektiv och väl avbländad LED-downlight för infällt montage i fast utförande med IP44-klassning runt om.
From 629 kr

Hide a lite Bright Eye G2 Asym

Hide a lite Bright Eye G2 Asym är en effektiv LED-downlight för infällt montage med IP44-klassning runt om. Multichip och linsteknik med högt ljusflöde och mycket god färgåtergivning.
From 600 kr

Hide a Lite Bright Eye G2 Bend

Hide a Lite Bright Eye G2 Bend är en Utdragbar, effektiv och väl avbländad LED-downlight för infällt montage. IP44-utförande runt om med ytbeläggning för lite tuffare miljöer både ute och inne. Fungerar utmärkt även i sluttande takkonstruktioner. Multichip och linsteknik med högt ljusflöde och mycket god färgåtergivning, RA>90. Kan monteras under spärrskikt med Spot Guard Gles (74 667 02). Finns i två färgtemperaturer. Levereras med 2m kabel och minikontakter. Drivdon beställs separat utifrån placering och önskad dimteknik.
From 787 kr

Hide a Lite Bright Eye G2 Box I

Hide a Lite Bright Eye G2 Box I är en Infälld LED-downlight i Box-utförande med en, två eller tre ljuspunkter.
From 901 kr

Hide a Lite Bright Eye G2 Box I Alu 2700K

Hide a Lite Bright Eye G2 Box I Alu 2700K, infälls Led-downlight i Box-utförande med en, två eller tre ljuspunkter.
925 kr

Hide a Lite Bright Eye G2 Box I Vit 2700K

Hide a Lite Bright Eye G2 Box I Vit 2700K, infälls Led-downlight i Box-utförande med en, två eller tre ljuspunkter.
901 kr

Hide a Lite Bright Eye G2 Box II

Hide a Lite Bright Eye G2 Box II är en Infälld LED-downlight i Box-utförande med en, två eller tre ljuspunkter.
From 1,676 kr

Hide a Lite Bright Eye G2 Box II Alu 2700K

Hide a Lite Bright Eye G2 Box II Alu 2700K, infälld LED-downlight i Box-utförande med en, två eller tre ljuspunkter.
1,711 kr