LexCom Home

LexCom Home


Det är numera lika självklart att ha välplacerade uttag för telefon, data och TV i varje rum som det är att ha välplacerade eluttag. LexCom Home är nätverk för hemmet. Med ett hemnätverk har du möjligheten att distribuera inkommande medier till önskade rum.

Distributionscentralen är hjärtat i systemet där allt utgår ifrån. Till centralen ansluts inkommande media som TV, tele och bredband. Om det är traditionell TV eller telesignal eller om det är IP-baserade tjänster via ADSL, fiber eller kabel-TV spelar ingen roll. Från distributionscentralen finns nätverkskabel ansluten till nätverksuttagen i rummen. Det är bara att koppla ut de funktioner du önskar till nätverksuttagen. (Till skillnad från elcentralen kan du snabbt göra omkopplingar själv i distributionscentralen. Det är helt ofarligt och på ett mycket enkelt och rationellt sätt ändras ett uttag från TV till data eller från data till telefon.).

I uttagen ansluter du dina apparater som TV, telefonen, spel, dator eller andra nätverksanslutna enheter. Med ett LexCom Home nätverk kan du förändra och anpassa din anläggning vart efter som behoven uppkommer eller tjänsterna förändras.

 

LexCom Home Bredbandscentral Apollo-II 22

LexCom Home Bredbandscentral Apollo-II 22. Bredbandscentraler 14"" och 22"" för LexCom nätverk i vitlackerad aluzinkplåt.
2,245 kr

LexCom Home Premium Distributionscentraler Apollo-II LXH

LexCom Home Premium Distr central Apollo-II LXH 14. Distributionscentraler för LexCom Home nätverk i vitlackerad aluzinkplåt. Centralens plåtdörr har ett lås som öppnas med spårskruvmejsel eller liknade verktyg.
From 1,945 kr

Schneider Electric LexCom Home Performance Tele RJ45-RJ11

Schneider Electric LexCom Home Performance Tele RJ45-RJ11. För anslutning mellan nätverksuttaget och analog telefonutrustning, alternativt anslutning mellan splitter och analog telefonutrustning. Kabeln finns i två längder och är utrustad med RJ45 till RJ11 kontakt.
From 65 kr

LexCom Home Premium Ansl R/TV/IR

LexCom Home Premium Ansl R/TV/IR Vit 3m. Anslutningskabel mellan uttag och TV, video etc med eller utan IR-anslutningskabel för inkoppling av LexCom Home-systemets IR-link system. Kabeln är uppbyggd med koaxialkabel (RG6/U).
From 355 kr

Schneider Electric LexCom Home Premium Strömförsörjning Apollo II

Schneider Electric Strömförsörjningsenhet för LexCom Home-systemets 14" och 22" DPM-UNI plåtcentraler. Fyra aktiva moduler kan strömförsörjas via medföljande plug-in-kabel. 230V AC samt jord anslutes på plint (endast solid ledare).
1,841 kr

Schneider Electric LexCom Home Premium TV/R mod DIN A111-30

LexCom Home Premium TV/R mod DIN A111-30. TV/radiomodul DIN med returtrafik och IR-link samt AV-link för LexCom Home-systemet. Modulen monteras på en DIN-skena i distributionscentralen och är på fronten försedd med sju skärmade RJ45-portar, diod för spänningsindikering och potentiometer för reglering av förstärkningen (Gain)
4,011 kr