Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

LVI Styrsystem

LVI har utvecklat styrsystem för att kunna på ett enkelt sätt styra Yali radiatorerna. Dessa hjälper dessutom till att sänka värmekostnaderna och gör det enkelt att styra värmen i hemmet.

Med det nya styrsystemet Touch E3 kan du enkelt styra Yali Digital, Parada och Ramo. Touch E3 hjälper till att sänka värmekostnaderna genom enkel styrning av hemmet. Med detta styrsystem kan du även hålla en lägre inomhustemperatur medan du är bortrest samtidigt som du kan få en perfekt värmekomfort till du kommer hem. Det finns ytterligare finesser som att du nu kan se din energiförbrukning för varje rum/zon. Med appen Clever Touch kan du höja och sänka inomhustemperaturen från din smartphone.

Läs mer...

Läs mer om LVI Styrsystem

Trådlös styrning av driftläge och temperatur via pekskärmen eller via smartphone. Insamling av data av till exempel förbrukning och andra tillbehör utökar räckvidden mellan pekskärm och parade element.

Tempco Styrning gör att du nu kan spara energi utan att pruta på komforten. Du kan hålla en lägre temperatur i ditt boende eller i fritidshuset när ingen är där. Med GSM-styrningen kan du när de tär dags att åka till fritidshuset bara skicka ett sms för att ställa in värmesystemet på komforttemperatur. Modulen sänder dessutom ut ett varningsmeddelande om ett spänningsbortfall som är längre än ca 3 minuter uppstår. Det går även att få information om inomhus- eller utomhus- hustemperaturen vid huset. Andra varningssignaler går att sända via SMS, viktigt dock att notera att dessa funktioner (temepraturen för låg i huset, brandlarm, inbrottslarm etc) inte fungerar vid spänningsbortfall. Med klockan är det möjligt att ha olika temperaturer enligt olika veckoscheman i upp till fyra olika zoner. 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

LVI Styrsystem Touch E3 Styrning

LVI Styrsystem Touch E3 är en pekskärm TempoCo Touch E3 för styrning av LVI digitala element, så som Yali Digital, Parada och Ramo.
2 419 kr

MOTTAGARE RF TEMPCO

Mottagare RF Tempco
624 kr

MOTTAGARE RF TEMPCO 400V

Mottagare RF Tempco
624 kr

PEKSKÄRM MED WIFI ANSLUTNING

PEKSKÄRM MED WIFI ANSLUTNING
2 707 kr

STYRENHET GSM TEMPCO

Styrenhet GSM Tempco
4 302 kr

TEMPCO KLOCKA

Spänning 3V - Bredd 75mm - Höjd 130mm - Vikt 2kg - Typ Tempco CLOCK RF EH
919 kr

TempCo Touch E3 charger

TempCo Touch E3 charger
214 kr