Markarmaturer

Markarmaturer passar utmärkt för att skapa en stämningsfull och trivsam miljö i trädgården. Genom att sätta markarmaturer vid en gångstig hjälper du till att dels styra vart du vill att gångstigen ska vara men även så att du och dina besökare ser vart ni går.

Läs mer...

 

Skapa en effektfull stämning med markarmaturer

Markarmaturer inom kategorin utomhusbelysning är även utmärkt att använda för att lysa upp speciella objekt så som träd, buskar, altaner och husväggar. Med belysning i marken eller inbyggt i träddäcket kan du belysa till exempel ett plank eller formen av uteplatsen och därmed skapa en trivsam och effektfull stämning. Hide a lite och Norlys har hela kit med armaturer och transformatorer för smidig installation.

  

Att tänka på

En markarmatur som används som utomhusbelysning och sitter i marken behöver ha en god dränering så att vatten inte samlas vid armaturen. 

Designlight Decklight

Designlight Decklight för placering på garageuppfart, altan, trappsteg och så vidare. Finns i flera olika utföranden.
From 198 kr

Designlight D-L3739 Markarmatur 4W LED

Designlight D-L3739 Markarmatur är en armatur som ger ett fint sken under mindre träd, buskar och andra miljöer. 30cm kabel med kontakt ingår. Glöm inte att dränera väl vid placering i marken.
750 kr

Designlight D-L3740 Markarmatur 7W LED

Designlight D-L3740 Markarmatur är en armatur som ger ett fint sken under mindre träd, buskar och andra miljöer. 30cm kabel med kontakt ingår. Glöm inte att dränera väl vid placering i marken. Ej dimbar.
1,440 kr

Designlight D-L3815 Markarmatur 1,2W LED Aluminium

Designlight D-L3815 Markarmatur är en armatur som passar utmärkt på altaner, trappsteg, infällningar i mur. Levereras med 30 cm kabel med kontakt. Ej dimbar.
310 kr

Designlight D-L4002 Markspjut

Designlight D-L4002 Markspjut med ställbart armaturhus i svart. Utmärkt för effektfull punktbelysning av olika objekt så som fasader och trädgårdsanläggningar.
From 650 kr

EasyForm Focus WO Markarmatur Borstat Stål

Easyform Focus markarmatur är en stomme i rostfritt aluminium, kupa i frostat glas. Mått: D: 110 mm, Djup: 150 mm, 35W, GU10, 220-240V, IP67, 0,6kg
904 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa.
From 174 kr

Hide a lite Decklight Garden

Hide a lite Decklight Garden är en dekorativ och effektfull armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende.
From 54 kr

Hide a lite Decklight Garden

Hide a lite Decklight garden är en dekorativ och effektful armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Som tillbehör finns även transformator och skarvkablar på 1 eller 5 meter. Komplettera till ditt Spotlight Garden Kit eller Decklight Garden Kit.
234 kr

Hide a lite Decklight Super

Hide a lite Decklight Super är en Effektarmatur i IP67 utförande för för mark och golv, kan även monteras i trädäck och andra skivmaterial, för belysning och markering av väggar, gångvägar och trappor såväl inomhus som utomhus.
From 425 kr

Hide a lite LED Mini Disc

Hide a lite LED Mini Disc är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller mark, för utomhusbruk.
From 68 kr

Hide a lite Spot Floor

Hide a lite Spot Floor är en tålig LED-Spot IP66 med energieffektiv LED-ljuskälla på 1W med diffus ljusspridning. Liten nätt armatur med lågt inbyggnadsmått på endast 7mm tillverkad av mjölkfärgad polykarbonat, tål att belastas med 90kg.

Hide a lite Spot Up Multi

Hide a lite Spot Up Multi är en stilren, energieffektiv markstrålkastare på 17W för trädgården eller fastigheten. Multichip och reflektoroptik ger ett strålande ljus med halogenkaraktär.
From 1,017 kr

Maxel Hydrofloor Micro

Maxel Hydrofloor är en serie av armaturer som alla har gemensamt att de har ett armaturhus som är tillverkat i gjuten aluminium.
From 743 kr

Maxel Hydrofloor Round

Maxel Hydrofloor är en serie av armaturer som alla har gemensamt att de har ett armaturhus som är tillverkat i gjuten aluminium. Frontringen är tillverkad i borstat rostfritt stål.
From 1,367 kr

SG Armaturen Flora

SG Armaturen Flora består av två armaturer. En signlight och en markspot.
From 768 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi 7

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi 7. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa. Bländskyddet monteras enkelt tillsammans med en skyddande gummiring på armaturen. Kan kombineras med våra andra tillbehör för Spot It Multi-serien
174 kr

Hide a lite Decklight Garden Kit

Hide a lite Decklight Garden Kit med dekorativa markarmaturer med låg energiförbrukning för effektfull belysning i trädäck. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Kitet består av 4st armaturer, 3st 1m förlängningskablar med snabbkopplingar samt 1st IP44 plug-in transformator med 5m kabel. Komplettera med Spotlight Garden eller Decklight Garden-armaturer. Effekt 4,5W LED, IP67, 4x0,5lm, Mått 27x32 (HxØ mm)
975 kr

Hide a lite Spot It Multi Tillbehör

Hide a lite Spot It Multi Tillbehör. Justerbart stolpfäste i anodiserad aluminium. Förlängningsarm i anodiserad aluminium. Markspett i gjuten aluminium.
From 128 kr

Norlys Rena Markarmatur

Norlys Rena markarmatur, front i rostfritt stål och frostat glas.
From 1,089 kr

Norlys Sande

Norlys Sande spotarmatur i gjuten aluminium för landskapsbelysning.
From 119 kr

SG Armaturen Luna

SG Armaturen Luna är en altan/däckbelysning i syrafast stål och mattblästrat glas.
From 530 kr

SG Armaturen Opus

SG Armaturen Opus är en klassisk och stilren fotlykta. Finns i två olika storlekar.
From 413 kr

Hide a lite Deco I

Deco I är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
From 365 kr