Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Maxel

Inomhusbelysning - HALOGEN DOWNLIGHTS 12V Maxel


 

Maxel logo

En stor fördel med infälld takbelysning är de diskreta armaturerna. Utan synliga installationer upplevs rummet som friare och renare. Här följer ett urval av Maxels fasta och justerbara armaturer i en mängd olika utföranden. Välj spridningsvinkel beroende på önskad effekt, avstånd och ljusstyrka. Kan du inte fälla in din armatur finns även många utanpåliggande alternativ.

Viktigt att känna till är att infällda halogenlampor för 12 volt utvecklar höga temperaturer och kan utgöra en brandrisk om de inte installeras korrekt. Temperaturen inne i en halogenlampa kan uppgå till 2700°C. Temperaturen på godset i armaturen får inte överskrida 90°C i kontakten med infällnadshålet.

Samtliga armaturer nedan uppfyller Elsäkerhetsverkets krav på säkerhet. Du kan alltid känna dig säker när du köper en armatur från Maxel och installerar den enligt Maxels anvisningar att den uppfyller alla säkerhetsnormer med god marginal.

 

www.maxel.se

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Maxel Aqua Downlight

Maxel Aqua är en downlight för stiftlampa med lågt inbyggnadsdjup. En användbar modell när det inte finns så mycket plats i undertaket.
Från 219 kr

Maxel Attica Downlight

Maxel Attica är en välavbländad armatur för stiftlampa, där ljuskällan sitter högt upp i armaturhuset. Finns i flera olika färger.
Från 279 kr

Maxel Bronx

Maxel Bronx är en stilsäker och väl avbländad downlight med bajonettfäste för enkelt byte av ljuskälla.
Från 196 kr

Maxel Brooklyn

Maxel Brooklyn är en stilsäker och väl avbländad downlight med bajonettfäste för enkelt byte av ljuskälla. Armaturens IP-klassningen för att den passar utmärkt i badrum.
Från 247 kr

Maxel Daytona

Maxel Daytona är en konstruktionsmässigt fulländad downligt som är väl avbländad. Passar såväl i hem som i offentlig miljö.

Maxel Gimbal

Maxel Gimbal är en downlight med spektakulär design som kan ställas i 80 graderas vinkel och vridas 355 grader.
Från 187 kr

Maxel Jersey

Maxel Jersey Halogen är en stilsäker och väl avbländad downlight-serie med bajonettfäste för enkelt byte av ljuskällan.
Från 238 kr

Maxel Stamford AR111 Halogen 12V

Maxel Stamford AR111 Halogen 12V downlight för inomhus. Armaturen är ställbar (30°).
341 kr

Maxel Alcatraz 9610 Marco

Maxel Alcatraz är till för den vanliga kalljuslampan. Ljuskällan är placerad djupt in i armaturhuset, vilket minskar risken för direkt bländning. Går att komplettera med IP44-glas, endast 35W.
Från 292 kr