Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Maxel

Inomhusbelysning - HALOGEN DOWNLIGHTS 230V Maxel


 

Maxel logo

En stor fördel med infälld takbelysning är de diskreta armaturerna. Utan synliga installationer upplevs rummet som friare och renare. Här följer ett urval av Maxels fasta och justerbara armaturer i en mängd olika utföranden. Välj spridningsvinkel beroende på önskad effekt, avstånd och ljusstyrka. Kan du inte fälla in din armatur finns även många utanpåliggande alternativ.

Viktigt att känna till är att infällda halogenlampor för 230 volt utvecklar höga temperaturer och kan utgöra en brandrisk om de inte installeras korrekt. Temperaturen inne i en halogenlampa kan uppgå till 2700°C. Temperaturen på godset i armaturen får inte överskrida 90°C i kontakten med infällnadshålet.

Samtliga armaturer nedan uppfyller Elsäkerhetsverkets krav på säkerhet. Du kan alltid känna dig säker när du köper en armatur från Maxel och installerar den enligt Maxels anvisningar att den uppfyller alla säkerhetsnormer med god marginal.

 

www.maxel.se

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Maxel Miami Halogen 230V

Maxel Miami Halogen 230V downlight för inomhusbruk. Armaturen är vrid- och ställbar. Finns i två olika storlekar. Om armaturen 4475 bestyckas med 35W ljuskälla måste ett driftdon för 35W användas.
Från 549 kr

Maxel Texas Halogen 230V

Maxel Texas Halogen 230V är en välkonstruerad och stilren downlight tillverkad i aluminium. Armaturen är vrid- och ställbar. Finns som 12V och 230V. Finns i färgerna Vit, Aluminium och Svart.
Från 215 kr