Maxel

Utomhusbelysning - TAKARMATURER Maxel


 

Maxel logo

I takt med att vi lägger allt mer vikt på vår utomhusmiljö har möjligheterna för bra utomhusbelysning ökat. Med genomtänkt belysning kan du framhäva ditt hus form och gestaltning. Väl utförd blir den en viktig del av arkitekturen. En vacker utsikt blir även till en integrerad del av inomhusmiljön. Genom att lysa upp husets entréer skapar du en säker och välkomnande atmosfär efter mörkrets inbrott. Utomhusbelysning förlänger också möjligheten att vistas säkert och bekvämt i trädgården. Här kan du även skapa spännande effekter. Med uplights kan du exempelvis accentuera träd och buskars skulpturala former.

Idag har det blivit allt vanligare att belysa husfasader, trädgårdar och allt som hör därtill. Det är viktigt att känna till att man endast ska använda armaturer som är godkända för utomhusbruk och att det ställs speciella krav på utomhusinstallation för att den ska vara säker. Vid inkopplingen av ledningarna är det extra viktigt att följa tillverkarens monteringsanvisningar. Maxel utomhusarmaturer är designade för att klara av sitt jobb i många år. För att säkerställa att de lever upp till detta behöver de lite eftersyn. Varje armatur är unik – i likhet mad dess omgivande miljö – vilket gör att underhållet kan se lite olika ut. Det är alltid bra att rengöra armaturerna från eventuell smuts och olja direkt efter installationen för att förhindra rostbildning. Förläng hållbarheten genom att regelbundet behandla armaturerna med skyddsolja.


www.maxel.se

 

Maxel Vega 1 fast 3000K

Skapa spännande effekter med Vega 1 fast. Belys ytor du inte trodde var möjliga att belysa. Lågt inbyggnadsmått och obetydlig värmeutveckling ger många möjligheter. Armaturen är tillverkad av aluminium och anpassad för att drivas med ett LED-driftdon med konstantström för 350mA (1,2W) eller 500mA (2W). För att få ut mer ljus kan en extra kylfläns monteras och driva armaturen med 700mA (3W). Framspänning max 3,3V. Utrustad med kontaktdon.
From 315 kr