Närvarodetektor

Schneider Electric Argus Fjärrkontroll IR Dali Vit

Schneider Electrick Argus fjärrkontroll för närvarodetektorer.
324 kr

Schneider Electric Argus Fjärrkontroll IR Högfrekvens Vit

Schneider Electrick Argus fjärrkontroll för närvarodetektorer.
324 kr

Schneider Electric Argus Mini 360º Vit

Argus Standard mini är en passiv infraröd inomhus rörelsesensor med en 360 ° detekteringsområde 6m i diameter.
649 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Master IR 1-kanal

Argus närvarodetektor IR 1-kanal IP20. För takmontage i apparat-, kopplings-, takdosa eller i utanpåliggande dosa E-nr 13 150 95. Bevakningsområde 360º räckvidd 7m i radie vid monteringhöjd 2,5m. Master och slave kompatibel. Polarvit.
1,679 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Master IR 2-kanal

Argus Närvarodetektor IR 1-kanal IP20. För takmontage i apparat-, kopplings-, takdosa eller i utanpåliggande dosa. Bevakningsområde 360 grader med räckvidd 7m i radie vid monteringhöjd 2,5m. Master och slave kompatibel. Polarvit.
1,744 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Master IR Dali

Argus Närvarodetektor IR 1-10V med konstantljusnivå IP20. För takmontage i apparat-, kopplings-, takdosa eller i utanpåliggande dosa. Bevakningsområde 360 grader med räckvidd 7m i radie vid monteringhöjd 2,5m. Master och slave kompatibel. Polarvit.
2,172 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Master IR Dali

Argus Närvarodetektor IR Dali med konstantljusnivå IP20. För takmontage i apparat-, kopplings-, takdosa eller i utanpåliggande dosa. Bevakningsområde 360 grader och med räckvidd 7m i radie vid monteringshöjd 2,5m. Master och slave kompatibel. Polarvit
2,295 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Slav

Argus Närvarodetektor IR 1-kanal IP20. För takmontage i apparat-, kopplings-, takdosa eller i utanpåliggande dosa. Bevakningsområde 360 grader med räckvidd 7m i radie vid monteringhöjd 2,5m. Master och slave kompatibel. Polarvit.
1,479 kr

Schneider-Electric Argus 220° Rörelsedetektor Aluminium

Rörelsedetektor för inom- och utomhusbruk (IP55). Detektorn som är avsedd för utanpåliggande väggmontage har en detekteringsvinkel på 220° och en räckvidd på max 16m. Detektorn har inbyggd skymningssensor och kan styra upp till 4 av varandra oberoende funktioner beroende på ljus och rörelse. Med potentiometrar på enheten kan steglösa inställningar göras för tid, känslighet och skymningströskel. Levereras med linsavskärmning för begränsning av detekteringsområdet.
2,479 kr

Schneider Electric Argus Dali 2-Zon Vit

Schneider Electric Argus Dali 2-Zon är en passiv infraröd inomhus närvarosensor med en 360 ° detekteringsområde 8m. Denna sensor är utformad för att fungera med DALI © belysning, möjliggör konstant ljus och två zon kontroller som används t.ex. i klassrum, konferensrum, kontor, butiker och hotell lobbygrupper . Ytterligare nyckelvärden är förmågan att skapa större områden detektions med upp till 10 slavdetektorer med en master samt tillval styrning via en fjärrkontroll.
1,719 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor HF Vit

Schneider Electric Argus Presence High Frequency är en inomhusnärvarodetektor på 360 grader och med en räckvidd upp till 14 meter. Denna sensor använder HF detekteringsteknik, utformad för att används i rum med hög takhöjd.
1,171 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Ultraljud Vit

Schneider Electric Argus Dual-Tech är en inomhusnärvarodetektor med ett övervakningsområde på upp till 16x10 meter.
1,717 kr

Schneider Electric Argus Närvarodetektor Dali Slav Vit

Schneider Electric Argus DALI 230V SLAV med passiv infraröd närvarosensor 360 ° detekt område 8m. Möjlighet att koppla upp 10 st slavar till en master Vit
479 kr