Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Norlys

Norlys Takarmaturer

Under de mörka timmarna kan det vara skönt med mer ljus, framför allt vid din entré. Genom att använda takfoten kan du få belysning ovanifrån samtidigt som du använder ett område som annars står outnyttjat.

Norlys erbjuder både takarmaturer och hängande lyktor. Norlys Rondane är en takarmatur som även passar för väggmontage. Med sin enkla design fungerar den i de flesta miljöer.

Även Nordland är en takarmatur som fungerar för väggarmatur. Med sin platta yta är denna armatur utmärkt för att sätta upp med husnumret på. Ljuskällan avskärmas med opalvit polykarbonat och armaturen finns i aluminium, grafit och i vitt.

Taklyktan Chelsea är en klassisk handgjord armatur med lykthus i polerad koppar. Efter en tid blir den mörkoxiderad. Glaset är av klart polykarbonat. Denna armatur ingår i en familjeserie av armaturer och finns även som stolpe och väggarmatur. 

Norlys logo

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Norlys Bergen Takarmatur

Modern takarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv eller svart. Armaturen har en klar kupa.
Från 1 013 kr

Norlys Chelsea Takarmatur Koppar

Takarmatur Chelsea - En klassisk handgjord armatur i koppar med klart glas och E27 sockel 77w
4 856 kr

Norlys Karlstad Takarmatur

Norlys Karlstad takarmatur, en modern takarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galvaniserad eller svart.
Från 694 kr

Norlys London Takarmatur

Norlys London takarmatur ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Finns i flera utföranden.
Från 982 kr

Norlys Oslo Takarmatur

Norlys Oslo takarmatur är en modern takarmatur i galvaniserat eller pulverlackerat stål. Finns i färgerna galvaniserad svart. Armaturen har ett klart glas. Opalvitt, frostat eller glas i polykarbonat kan beställas som tillbehör.
Från 779 kr