Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Norlys

Norlys Stolpar

Norlys har ett stort utbud av stolpar. Stolparmaturer är en bra lösning om du vill öka belysningen vid mörka partier. Din uppfart, din trädgård, entré, bara din fantasi sätter gränserna. Behöver du belysa en större yta är stolpar att föredra. Med de många olika modellerna kommer du finna en som passar din stil och dina behov. Du kan få stolpar med olika höjder och med olika många stolparmaturer på. För placering på till exempelvis mur finns det portstolpar.

Norlys Rimini/Milano är en serie som erbjuder klassiska teleskopstolpar, blomsterstolpar, portstolpar och de finns även som väggarmaturer. Armatur och stolpe är i gjutet aluminium och pulverlackerad. Ljuskällan avskärmas med akrylplast som är svagt rökfärgad. Tillbehör som ingjutningsfäste och markfäste finns att beställa.

Stockholm är en stolparmatur med modern och tidlös design. Den finns i två olika storlekar och med en eller två lyktor. Ljuskällan avskärmas av klar polykarbonat. Även Stockholm ingår i en familjserie med blomsterstolpe och väggarmatur. Genom att välja en armaturserie kan du hålla ihop armaturerna och skapa ett lugnare intryck. 

Norlys logo

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Norlys Bologna Blomsterstolpe

Norlys Bologna Blomsterstolpe med rökfärgat eller opalvitt polykarbonat. Fyrkantig fot, 16,5 cm. Avståndet mellan bulthålen är 9 cm.
Från 1 081 kr

Norlys Bologna Portstolpe

Portstolpe Bologna - Finns i flera olika utföranden.
Från 763 kr

Norlys Bologna Stolpe

Stolpe Bologna - Finns i flera olika utföranden.
Från 4 513 kr

Norlys Chelsea Portstolpe

Norlys Chelsea Portstolpe - en klassiskt handgjord stolpe. Finns i flera olika utföranden.
Från 5 290 kr

Norlys Chelsea Stolpe

Norlys Chelsea är en klassisk handgjord armatur med lykthus i polerad koppar som efter en tid blir mörkoxiderad. Stolpen är av gjuten pulverlackerad aluminium. Denna armatur ingår i en serie av armaturer för stolpe och vägg. Glas av klart polykarbonat. Stolpen är justerbar.
Från 7 833 kr

Norlys Como Stolpe

Norlys Como Stolpe - Finns i flera olika utföranden.
Från 4 012 kr

Norlys Firenze Stolpe

Norlys Firenze i gjuten aluminium, lackerad. Glas i rökfärgad polykarbonat. Opalvitt polykarbonat kan beställas. Finns i olika varianter
Från 3 928 kr

Norlys Koster Stolpe med Lykthus

Norlys Koster stolpe med lykthus,LED. Finns i flera utföranden
Från 4 211 kr

Norlys Koster Stolplykta

Norlys Koster stolplykta, finns i flera utföranden
Från 2 217 kr

Norlys London Blomsterstolpe

Klassisk blomster-portstolpe som ingår i en serie med teleskopstolpe och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjutet aluminium. Stolparna är pulverlackerade och finns i färgerna svart eller vitt. Glaset i slagfast polykarbonat är svagt rökfärgat. Fyrkantig sockel med bredd 165mm för typ 484 och bredd 200mm för typ 494. Avståndet mellan bult hålen är 90mm.
Från 1 499 kr

Norlys London Portstolpe

Norlys London portstolpe är en klassisk blomster-portstolpe som ingår i en serie med teleskopstolpe och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjutet aluminium. Stolparna är pulverlackerade och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glaset i slagfast polykarbonat är svagt rökfärgat. Fyrkantig sockel med bredd 165mm för typ 484 och bredd 200mm för typ 494. Avståndet mellan bult hålen är 90mm.
Från 1 129 kr

Norlys London Stolpe

Norlys London Stolpe är en klassiskt teleskopstolpe som ingår i en serie med blomsterstolpe, portstolpe och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Ingjutningsfäste och markfäste finns som tillbehör. Stolpens höjd kan justeras och lykthusen finns i två storlekar. Sexkantigt sockel. Avståndet mellan bulthålen är 20,7cm (3 bultar).
Från 4 816 kr

Norlys London Stolpe BIG

Norlys London Stolpe BIG är en klassiskt teleskopstolpe som ingår i en serie med blomsterstolpe, portstolpe och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Ingjutningsfäste och markfäste finns som tillbehör. Stolpens höjd kan justeras och lykthusen finns i två storlekar. Sexkantigt sockel. Avståndet mellan bulthålen är 20,7cm (3 bultar). Mått 320x2790BxH mm, 70W, E27, 230V, IP54
Från 4 204 kr

Norlys Lund Lyktstolpe

Norlys Lund stolparmatur är en modern stolparmatur med en eller två lyktor i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv eller svart. Armaturerna en klar kupa i polykarbonat. Frostat glas samt ingjutningsfäste (art 405) och markfäste (art 406) kan beställas som tillbehör. Denna stolpe ingår i en familj med väggarmatur.
Från 2 499 kr

Norlys Milano/Rimini Stolpe

Norlys Milano/Rimini stolpar, klassiska teleskopstolpar som ingår i en serie med blomsterstolpe, portstolpe och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjutet aluminium. Pulverlackerad och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glas i akryl som är svagt rökfärgat. Ingjutningsfäste (art 405), markfäste (art 406) finns som tillbehör. Denna stolpe är INTE höj-och sänkbar.
Från 1 879 kr

Norlys Modena Blomsterstolpe

Norlys Modena 304 är en Klassiskt blomster-portstolpe som ingår i en serie med teleskopstolpe och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna svart eller vitt. Ljuskälla avskärmas med slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Ingjutningsfäste (art 307)finns som tillbehör. Art. 300 och 304 har fyrkantig sockel 16,5 cm. Avståndet mellan bulthålen är 9cm. Art. 384 har fyrkantig sockel 20 cm. Avståndet mellan bulthålen är 9 cm.
Från 1 254 kr

Norlys Modena Lykthus

Norlys Modena lykthus i svart eller vitt. Lykthus i gjuten aluminium, lackerad. Glas i svagt rökfärgad polykarbonat.
Från 1 285 kr

Norlys Modena Portstolpe

Norlys Modena portstolpe är en klassiskt blomster-/portstolpe som ingår i en serie med teleskopstolpe- och väggarmatur. Armatur och stolpe i gjuten aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Ingjutningsfäste (art 307) finns som tillbehör. Art. 300 och 304 har fyrkantig sockel 16,5cm. Avståndet mellan bulthålen är 9cm. Art. 384 har fyrkantig sockel 20cm. Avståndet mellan bulthålen är 9cm.
Från 884 kr

Norlys Modena Stolpe

Norlys Modena stolpar ingår i en serie med blomsterstolpe, portstolpe och väggarmatur. Finns i flera storlekar, med 1-3 lyktor samt i svart eller vitt.
Från 3 844 kr

Norlys Oslo Stolpe

Norlys Oslo 242 är en modern stolparmatur med två lyktor i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galvaniserad eller svart. Armaturerna har ett klart glas. Opalvitt, frostat eller glas i polykarbonat samt ingjutningsfäste (art 405) och markfäste (art 406) kan beställas som tillbehör. Denna stolpe ingår i en familj med väggarmatur samt takarmatur.
Från 4 380 kr

Norlys Rimini Port/Blomsterstolpe

Norlys Rimini Port/Blomsterstolpe, en klassisk blomster-portstolpe som ingår i en serie med teleskopstolpe och väggarmatur.
Från 679 kr

Norlys Stockholm Lykthus

Norlys Stockholm lykthus ingår i en serie med portstolpe, blomsterstolpe, vägglykta, väggarmatur. Finns i olika varianter
Från 1 331 kr

Norlys Stockholm Portstolpe

Norlys Stockholm Portstolpe i stål. Finns i olika storlekar
Från 1 071 kr

Norlys Stockholm Stolpe

Norlys Stockholm Stolpe, en modern stolpe med en eller två lyktor i två olika storlekar
Från 3 024 kr

Norlys Sunnfjord Lykthus

Modernt lykthus LED för offentlig miljö såsom parkeringar och gångvägar. Armaturen är tillverkad i gjuten aluminium med en pulverlackerad finish. Glastyp: Frostad avskärmning.
Från 4 039 kr

Norlys Teleskopstolpar

Norlys Teleskopstolpar i olika utföranden
Från 1 664 kr

Norlys Visby Lykthus

Norlys Visby lykthus är en modern lykthus i aluminium till stolpar på ca 3-4m och en diameter på 60mm.
Från 4 164 kr