Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Hide a lite

Utomhusbelysning - Pollare från Hide a lite


Hide a lite tillverkar pollare för nordiskt klimat. Pollare för att lysa upp din trädgård, din gård, din entré. Med sin känsla för design har de skapat pollare som håller genom tiden. De pressformade armaturerna i aluminium som pulverlackerats gör att de klarar väderförhållanden vi har i Sverige.

Hide a lite Milo Pillar är en rundstrålande pollare med IP65. Den har en nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150 grader vilket gör den utmärkt för belysning av trädgårdar, gångvägar och trädäck.

Hide a lite Case Pillar är en pollare med IP55 som passar för belysning av trädgårdar, parker och gångvägar, såväl i privat som offentlig miljö. Armaturhuset och stommen är av pressgjuten aluminium och ytan är anodiserad och pulverlackerad. Med ett LED-multichip på 6W monterat i överkant, ger den en effektfull och väl avbländad ljusbild åt två håll. Drivdon är inbyggt för enkel anslutning. 

Hide a lite logo

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Hide a lite Case Pillar

Hide a lite Case Pillar är en Trendig pollare för utomhusbruk (IP55) för belysning av trädgårdar, parker och gångvägar i privat och offentlig miljö.
Från 2 080 kr

Hide a lite Milo Pillar Antracit 3000K

Milo Pillar Antracit 3000K
2 177 kr

Hide a lite Milo Pillar Grå 3000K

Milo Pillar Grå 3000K
2 210 kr