RTI-Audio

RTI-Audio


Låt musiken flöda i hela ditt hem! Varför skall musiken från din iPod® eller CD-spelare begränsas till bara ett rum? Med en multiroom-förstärkare följer musiken med dig när du förflyttar dig i hemmet. Allting styrs enkelt, antingen via inbyggda väggpaneler eller till exempel med iPad® eller Android™-telefon.

RTI erbjuder två olika förstärkare, en med fyra stereozoner och en med åtta. Det gör att du kan lyssna på iPod® i sovrummet, radio i köket, internetradio på altanen och CD i vardagsrummet. Alltihop samtidigt och oberoende av varandra, men genom samma förstärkare. Om du har fest kan du ställa in så att samma musik spelas i hela huset. Vill du ha ännu mer kraft i systemet kan AD-8an utökas med slutsteg från RTI som dubblar effekten på varje kanal.

Ljudkällorna kan du placera var du vill i hemmet, till exempel kan en iPod®-docka stå i vardagsrummet medan radio och annan ljudutrustning placeras där det inte tar plats eller syns. Tillsammans med RTIs processorer får du ett system som är otroligt flexibelt och som inte begränsas till att endast styra musik. Det finns även möjlighet att styra till exempel ljus, klimatsystem, TV, hemmabio, larm och så vidare. Allt i samma enkla och överskådliga gränssnitt.

RTI-produkter kräver programmering och driftsättning av utbildad installatör.

 

RTI-Audio AD-4 Multiroom-Förstärkare

Multiroomförstärkare. 4 zoner - 4 källor / 25W
Call for pricing

RTI-Audio AD-8 Multiroom-Förstärkare

Multiroomförstärkare 8 zoner - 4 källor / 25W
Call for pricing

RTI-Audio CP-1650 Förstärkare

Slutsteg med 16x50W
Call for pricing

RTI-Audio CP-450 Förstärkare

Slutsteg med 4x50W
Call for pricing