Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

SG Armaturen

 

 

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

SG Armaturen Chef

Underskåpsarmatur bestyckad med LED i varmvitt ljus. Utanpåliggande med strömbrytare och överkopplingsbar med mjukledare för flera armaturer. Genomtänkt installation för smidig inkoppling och hantering.
Från 760 kr

SG Armaturen Chef 3x4,5W LED 2700K Vit

Underskåpsarmatur bestyckad med LED i varmvitt ljus. Utanpåliggande med strömbrytare och överkopplingsbar med mjukledare för flera armaturer. Genomtänkt installation för smidig inkoppling och hantering. På baksidan sitter dubbelhäftande tejp, fäster armaturen mot ytan för att det skall bli enkelt vid installation. Efter inkoppling fästs kåpan med genomföringsskruvar.
1 426 kr

SG Armaturen Chef 3x4,5W LED Dimtowarm Vit

Underskåpsarmatur bestyckad med LED i varmvitt ljus. Utanpåliggande med strömbrytare och överkopplingsbar med mjukledare för flera armaturer. Genomtänkt installation för smidig inkoppling och hantering. På baksidan sitter dubbelhäftande tejp, fäster armaturen mot ytan för att det skall bli enkelt vid installation. Efter inkoppling fästs kåpan med genomföringsskruvar. Med funktionen DimToWarm. Färgtemperaturen kan justeras via dimmern från 2000 till 2800K.
1 879 kr