Hide a lite Spot Guard Gles

Hide a lite Spot Guard Gles är en Kåpa avsedd för minidownlights och vanliga lågbyggande downlights med stifthalogen ljuskälla samt lågbyggande LED-armaturer. Enkelt montage mellan glespanel 28x70mm, cc 30cm med hjälp av de klickfästen som sitter i kåpan utan punktering av diffusionsspärren.
SKU: 7466702
Delivery date: I Lager / 1-5 Dagar
Manufacturer: Hide a lite
64 kr
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Spot Guard Gles

Kåpa avsedd för minidownlights och vanliga lågbyggande downlights med stifthalogen ljuskälla samt lågbyggande LED-armaturer. Enkelt montage mellan glespanel 28x70mm, cc 30cm med hjälp av de klickfästen som sitter i kåpan utan punktering av diffusionsspärren. Hål för uppfästning på samtliga sidor. De öppna anslutningarna för VP16 och VP 20 på gavlarna säkerställer en god luftväxling runt om armaturen. Tillverkad i miljövänlig Polyamid PA6 som är V(0) klassat och klarar glödtrådstest på 950°C, verifierat av Intertek

Attribute name Attribute value
Färg Vit
Längd (mm) 300
Bredd (mm) 228
Höjd (mm) 60
Infästning Skruvmontage
Material Polyamid PA6
Vikt (kg) 0,28

Customers who bought this item also bought

Apparat DOSA 4 STUT REGELF

Apparatdosa, infälld, standard. Självjusterande fästring för enkel- och dubbelgips. Max skivtjocklek 27mm.
35 kr

Dosa inf Big-Box 13mm

Dosa infälld Big-Box 13mm
64 kr

Hide a lite 1204 Vit

Hide a lite 1204, Klassisk minidownlight för infällnad i möbler och undertak där utrymmet är begränsat. Välj mellan klart eller matt skyddsglas. Armaturhus, ytterring och reflektor av pressad plåt med metallfjädrar.
120 kr