Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Spotlight 3-Fas

Inomhusbelysning - MAXEL Spotlight 3-Fas


 

Maxel logo

Med hjälp av spotlights kan du enkelt skapa en riktad ljuskägla som normalt varierar mellan ca 10 och 100 grader. Använd dem när du vill lysa upp enskilda föremål som till exempel tavlor eller produkter i en butiksdisplay. De är normalt riktbara och har ibland även justerbar fokusering. Ljuskällan och reflektorns utformning påverkar intensiteten, färgen och kantskärpan på ljuskäglan.


www.maxel.se 

 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Maxel Anfield Skenspot

Maxel Anfield är en skenspot med inbyggt drivdon för 230 volt i en serie väldesignade spotlights. Finns i svart och silver (aluminium)
Från 632 kr

Maxel Chelsea

Maxel Chelsea är en mindre skenspot för 230 volt halogen i en hel serie väldesignade spotlights.
Från 337 kr

Maxel Greenwich

Greenwich är en mindre skenspot med inbyggt drivdon för 230 volt metallhalogen i en serie väldesignade spotlights. Armaturen är försedd med en 3-fas universaladaptor.
Från 2 375 kr

Maxel Kensington

Kensington är en mindre skenspot med inbyggd elektronisk transformator för 12 volt halogen i en hel serie väldesignade spotlights. Armaturen är försedd med en 3-fas universaladaptor.
Från 567 kr

Maxel Mayfair

Mayfair är en skenspot med inbyggt drivdon för 230 volt metallhalogen i en serie väldesignade spotlights. Armaturen är försedd med en universaladaptor som passar de flesta skensystem för 3-fas.
Från 1 919 kr

Maxel Poole 3 LED

Poole 3 är en LED-armatur för 3-fas med inbyggt driftdon. 3-fas universaladapter.
1 209 kr