Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Strålkastare

Utomhusbelysning – Strålkastare

Genom att belysa träd och buskar med strålkastare skapar du enkelt stämning och en levande atmosfär i din trädgård. Kanske vill du lyfta fram ett speciellt träd eller en speciell del av din trädgård för att skapa just din egen unika trädgård. Med strålkastare kan du enkelt lysa upp även lite mörkare delar av din trädgård eller tomt och därmed skapa ett lugnt och väl belyst område. Strålkastare är också lätta att anpassa och flytta på ifall du vill belysa ett annat område.

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Designligh Strålkastare

Designlight Strålkastare med ett unikt och slimmat armaturhus. Då armaturhus och bygel är i aluminium med rostfria skruvar har strålkastaren ett starkt rostskydd. Den har en utmärkt värmeavledning genom sin luftexponerade kyläns. Underhållskostnaderna blir extremt låga då armaturen har över 50 000 timmars livstid.
Från 542 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa.
Från 174 kr

Hide a lite Spot It Multi

Hide a lite Spot It är en kompakt projektorstrålkastare för ljussättning utomhus och inomhus. Skapa trivsel i din trädgård med hjälp av modern teknik och stilren design. Belys träd, buskar, uteplatser och fasader och skapa trevliga effekter och ljusspel. Armaturhus av gjuten aluminium, korrosionsbehandlad och pulverlackerad i en matt silvergrå färg. Monteras med markspett eller med bygel.
Från 680 kr

Westal Hörnfäste strålkastare

Hörnfäste för strålkastare
1 193 kr

Westal Markfäste

Markfäste för strålkastare
Från 3 341 kr

Westal Strålkastarbalk

Strålkastarbalk för strålkastare
Från 1 910 kr

Westal Väggarm

Väggarm för strålkastare
Från 898 kr

Designlight Tillbehör Strålkastare

Designlight Tillbehör till Designlight Strålkastare.
Från 389 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi 7

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi 7. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa. Bländskyddet monteras enkelt tillsammans med en skyddande gummiring på armaturen. Kan kombineras med våra andra tillbehör för Spot It Multi-serien
174 kr

Hide a lite Spot It Multi Tillbehör

Hide a lite Spot It Multi Tillbehör. Justerbart stolpfäste i anodiserad aluminium. Förlängningsarm i anodiserad aluminium. Markspett i gjuten aluminium.
Från 128 kr

Westal Magnum

Westal Magnum är en Strålkastare som är asymmetrsik och alugrå med integrerad LED
Från 860 kr

Westal Zatt

Westal Zatt är en Strålkastare. Finns i olika effekter
Från 358 kr