Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Takarmaturer

Utomhusbelysning – Takarmaturer

Under de mörka timmarna utomhus kan det vara skönt med lite ljus även utomhus. Genom att belysa väl i trädgård och kring ditt hus ökar du tryggheten. Att nyttja din takfot gör att du kan få belysning ovanifrån som lyser upp till exempel din entré och fasad vilket skapar en välkomnande och trevlig atmosfär. Takfotsarmaturerna finns i olika varianter och med olika ljuskällor, allt utifrån dina behov och önskemål. 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Designlight D-159G Downlight 35W Galvaniserad plåt

Designlight D-159G Downlight är en tålig halogenarmatur med GU10-sockel, avsedd för utomhusbruk. Populär som fasadbelysning i takfot, i kombination med en passande GU10 LED-ljuskälla.
75 kr

Designlight Downlight B-1MW30D 3000K

Designlight Downlight B-1MW30D tilt 25° IP44
334 kr

Hide a lite Bright Eye Multi 3 IP54 3000K Grå

Bright Eye Multi 3 IP54 3000K Grå
580 kr

Hide a Lite Bright Eye Multi 6

Bright Eye Multi 6 IP54 är en lågbyggande LED-armatur i ställbart utförande för inom- och utomhusbruk. Rejält IP54-utförande runt om. Multichiptekniken ger en ljusbild som påminner om och ersätter dina gamla halogenarmaturer.
Från 827 kr

Hide a lite Bright Eye Multi 6 Grå

Hide a lite Bright Eye Multi 6 IP54 är en lågbyggande LED-armatur i ställbart utförande för inom- och utomhusbruk. Rejält IP54-utförande runt om. Multichiptekniken ger en ljusbild som påminner om och ersätter dina gamla halogenarmaturer. Passar utmärkt som infälld i t.ex. takfot och fuktiga miljöer inomhus eller som utanpåliggande med distansring. Välj mellan vitt eller grått utförande med matt finish. Levereras med 2m gummikabel. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
914 kr

Hide A Lite Bright Eye Multi 6 Vit

Hide a lite Bright Eye Multi 6 IP54 är en lågbyggande LED-armatur i ställbart utförande för inom- och utomhusbruk. Rejält IP54-utförande runt om. Multichiptekniken ger en ljusbild som påminner om och ersätter dina gamla halogenarmaturer. Passar utmärkt som infälld i t.ex. takfot och fuktiga miljöer inomhus eller som utanpåliggande med distansring. Välj mellan vitt eller grått utförande med matt finish. Levereras med 2m gummikabel. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
827 kr

Hide a Lite Comfort Outdoor GU10

Comfort Outdoor GU10 är en Komplett downlight för 230V-anslutning med dimbar LED-ljuskälla Comfort G2 5W GU10 förmonterad. Comfortlinsen ger ett mycket behagligt halogenlikt ljus.
Från 373 kr

Hide a lite Spot Mini IP44

Hide a lite Spot Mini IP44 är en liten tuff LED-spot i IP44 utförande för montering både inomhus som utomhus i våta miljöer. Passar utmärkt för infällt eller utanpåliggande montage i t.ex takfot, uteplats och i badrum.
Från 299 kr

Maxel Vega 1 fast 3000K

Skapa spännande effekter med Vega 1 fast. Belys ytor du inte trodde var möjliga att belysa. Lågt inbyggnadsmått och obetydlig värmeutveckling ger många möjligheter. Armaturen är tillverkad av aluminium och anpassad för att drivas med ett LED-driftdon med konstantström för 350mA (1,2W) eller 500mA (2W). För att få ut mer ljus kan en extra kylfläns monteras och driva armaturen med 700mA (3W). Framspänning max 3,3V. Utrustad med kontaktdon.
Från 315 kr

Norlys Bergen Takarmatur

Modern takarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv eller svart. Armaturen har en klar kupa.
Från 1 013 kr

SG Armaturen Flora

SG Armaturen Flora består av två armaturer. En signlight och en markspot.
Från 783 kr

SG Armaturen Junistar Outdoor

SG Armaturen Junistar Outdoor är en funktionell downlight för inom- och utomhusbruk.
Från 641 kr

SG Armaturen Solo Väggarmatur

SG Armaturen Solo är en klassisk utomhusarmatur med korslagd dekor. Materialet är aluminium som har pulverlackerats och behandlats mot korrosion för att klara vårt tuffa nordiska klimat.
Från 421 kr

SG Armaturen Tanto Väggarmatur

SG Armaturen Tanto är en armatur som är halvt avskärmad med korslagd dekor. Finns i flera olika utföranden.
Från 421 kr

Westal Quattro Enkel

Takfotsarmatur för infällning. Finns i flera olika utföranden.
Från 966 kr

Westal Quattro II LED

Westal Quattro II takfotsarmatur för infällt montage. Finns i flera olika utföranden.
Från 0 kr

Westal Quattro LED

Westal Quattro LED är en takfotsarmatur för infällt montage. Finns i olika utföranden.
Från 2 104 kr

WESTAL RONDO

Takfotsarmatur för infällning. Finns i flera utföranden.
Från 776 kr

Easyform Focus 1xGU10 Tak

Easyform Focus 1xGU10 är en takarmatur med stomme i lackerad aluminium. Kupa i PC – klar. Dimbar beroende på ljuskällan.
Från 744 kr

Norlys Chelsea Takarmatur Koppar

Takarmatur Chelsea - En klassisk handgjord armatur i koppar med klart glas och E27 sockel 77w
4 856 kr

Norlys Karlstad Takarmatur

Norlys Karlstad takarmatur, en modern takarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galvaniserad eller svart.
Från 694 kr

Norlys London Takarmatur

Norlys London takarmatur ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Finns i flera utföranden.
Från 982 kr

Norlys Oslo Takarmatur

Norlys Oslo takarmatur är en modern takarmatur i galvaniserat eller pulverlackerat stål. Finns i färgerna galvaniserad svart. Armaturen har ett klart glas. Opalvitt, frostat eller glas i polykarbonat kan beställas som tillbehör.
Från 779 kr

SG Armatur Jupiter PRO Outdoor

SG Armaturen Jupiter Pro förVäl avbländad armaturserie i effekter från 15W upp till 25W LED. Jupiter Pro förenar hög verkningsgrad med mycket god visuell komfort. Den matta ytfärgen på ramen skapar en mjuk övergång mellan reflektor och tak, utan störande reflektioner. Armaturserien finns i 40 och 60 graders spridningsvinkel och Jupiter Pro passar både låga och höga takhöjder. Styrning via bakkantsdimmer eller DALI.
Från 975 kr

SG Armaturen Bassi

Bassi är en robust kvadratisk vägg-och takarmatur. Materialet är aluminium som har pulverlackerats och behandlats mot korrosion för att klara vårt nordiska klimat. Kupan är av UV-stabil polykarbonat. Ljuskällan är integrerad LED på 10W som kan bytas av fackman.
Från 1 157 kr