Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning innebär idag mer än enbart ljus för att kunna se efter mörkrets infall. Idag fungerar utomhusbelysning också som ett väldigt effektivt sätt att skapa stämning och trygghet. Det är också ett smart och bra sätt framhäva utvalda delar av sitt hem för att göra hemmet vackrare att vistas i.

Läs mer...

Mer om Utomhusbelysning

Med utomhusbelysning skapar man stämning men även en plats där man vill vistas och umgås med vänner, nära och kära, Med en väl belyst trädgård förlängs även säsongen för att nyttja trädgården för att avnjuta ljumma sommarkvällar även efter mörkret infunnit sig.

Att belysa utomhus skapar mer än bara stämning. Det har även som funktion att skapa trygghet då man hittar hem och fram till dörren på ett lugnt och tryggt sätt. Du kan se barnen i den väl upplysta trädgården genom fönstret då de leker.

Med bra utomhusbelysning blir det även svårare för tjuvar att hälsa på i mörkret. 

 

Att tänka på för att skapa stämningsfull utomhusbelysning

Att skapa bra och stämningsfull utomhusbelysning behöver inte vara svårt. Ett bra och enkelt sätt är att gå ut på gården då mörkret lagt sig och se sig omkring och fundera på hur t.ex. entrébelysningen ser ut, lyser det nog mycket för att jag och mina gäster ska känna sig välkomna och trygga eller behövs det nya väggarmaturer eller takfotsarmaturer för att skapa den trygghet och ljusa känsla vi önskar. Behövs det stolpar på gården för att höja upp belysningen i mörka partier, eller kanske pollare eller markarmaturer att belysa stigar och gångstråk. Att belysa träd och buskar med strålkastare skapar stämning och spännande effekter mellan ljusa och mörka partier.

Ett bra sätt att styra sin utomhusbelysning är att använda sig av någon form av skymnings/tids-relä som tänder och släcker utomhusbelysningen med automatik vilket då även spar energi.

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

ABB Skymningsrelä

För alla laster 16AX. 230 V/50 Hz, 3680 W/VA, 3 - 500 lux. IP44.
595 kr

Designligh Strålkastare

Designlight Strålkastare med ett unikt och slimmat armaturhus. Då armaturhus och bygel är i aluminium med rostfria skruvar har strålkastaren ett starkt rostskydd. Den har en utmärkt värmeavledning genom sin luftexponerade kyläns. Underhållskostnaderna blir extremt låga då armaturen har över 50 000 timmars livstid.
Från 542 kr

Designlight D-159G Downlight 35W Galvaniserad plåt

Designlight D-159G Downlight är en tålig halogenarmatur med GU10-sockel, avsedd för utomhusbruk. Populär som fasadbelysning i takfot, i kombination med en passande GU10 LED-ljuskälla.
75 kr

Designlight Decklight

Designlight Decklight för placering på garageuppfart, altan, trappsteg och så vidare. Finns i flera olika utföranden.
Från 198 kr

Designlight D-L3739 Markarmatur 4W LED

Designlight D-L3739 Markarmatur är en armatur som ger ett fint sken under mindre träd, buskar och andra miljöer. 30cm kabel med kontakt ingår. Glöm inte att dränera väl vid placering i marken.
750 kr

Designlight D-L3740 Markarmatur 7W LED

Designlight D-L3740 Markarmatur är en armatur som ger ett fint sken under mindre träd, buskar och andra miljöer. 30cm kabel med kontakt ingår. Glöm inte att dränera väl vid placering i marken. Ej dimbar.
1 440 kr

Designlight D-L3814 Markarmatur 2x1,2W LED Aluminium

Designlight D-L3814 Markarmatur som passar utmärkt för infällnad på altaner, trappsteg, infällning i mur. Levereras med 30 cm kabel med kontakt. Ej dimbar.
330 kr

Designlight D-L3815 Markarmatur 1,2W LED Aluminium

Designlight D-L3815 Markarmatur är en armatur som passar utmärkt på altaner, trappsteg, infällningar i mur. Levereras med 30 cm kabel med kontakt. Ej dimbar.
310 kr

Designlight D-L4002 Markspjut

Designlight D-L4002 Markspjut med ställbart armaturhus i svart. Utmärkt för effektfull punktbelysning av olika objekt så som fasader och trädgårdsanläggningar.
Från 650 kr

Designlight D-L4005W Väggarmatur LED Vit

Designlight D-L4005W är en fast dörrlampa för både inomhusbruk och utomhusbruk.
459 kr

Designlight Downlight B-1MW30D 3000K

Designlight Downlight B-1MW30D tilt 25° IP44
334 kr

Easyform City Rektangulär Väggarmatur

Easyform City är en väggarmarmtur, rektangulär med stomme i lackerad aluminium.
Från 722 kr

EasyForm Focus WO Markarmatur Borstat Stål

Easyform Focus markarmatur är en stomme i rostfritt aluminium, kupa i frostat glas. Mått: D: 110 mm, Djup: 150 mm, 35W, GU10, 220-240V, IP67, 0,6kg
904 kr

Easyform Momento Takarmatur

Takarmatur med stomme i lackerad aluminium.
Från 697 kr

Easylux skymningsrelä CDS-A/N

Utanpåliggande skymningsrelä för automatisk till-/frånkoppling av belysningar
457 kr

Easylux skymningsrelä CDS-A/T

Utanpåliggande skymningsrelä med inbyggd tidströmställare
859 kr

Easylux skymningsrelä CDS-E

Skymningsrelä för eftermontering i belysningsarmaturer och fördelningsdosor
455 kr

Easylux skymningsrelä CDSI-A/N VIT

Utanpåliggande skymningsrelä för automatisk till-/frånkoppling av belysningar, vit
394 kr

Ensto Averia väggarmatur 60W E27 GRAFITGRÅ

Ensto väggarmatur 60W E27 GRAFITGRÅ
840 kr

Ensto Averia väggarmatur 75W E27 G GRÅ Ø263

Ensto väggarmatur 75W E27 G GRÅ Ø263
813 kr

Ensto Tellus Väggarmatur

Väggarmatur Tellus. Väggarmatur med rundstrålande ljusbild.
Från 1 039 kr

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi

Hide a lite Bländskydd Spot It Multi. Bländskydd av pulverlackerad aluminium till Spot It Multi 7 och 17. Minskar bländningsrisken och riktar ljuset på det du vill belysa.
Från 174 kr

Hide a lite Bright Eye Multi 3 IP54 3000K Grå

Bright Eye Multi 3 IP54 3000K Grå
653 kr

Hide a Lite Bright Eye Multi 6

Bright Eye Multi 6 IP54 är en lågbyggande LED-armatur i ställbart utförande för inom- och utomhusbruk. Rejält IP54-utförande runt om. Multichiptekniken ger en ljusbild som påminner om och ersätter dina gamla halogenarmaturer.
Från 1 042 kr

Hide a lite Bright Eye Multi 6 Grå

Hide a lite Bright Eye Multi 6 IP54 är en lågbyggande LED-armatur i ställbart utförande för inom- och utomhusbruk. Rejält IP54-utförande runt om. Multichiptekniken ger en ljusbild som påminner om och ersätter dina gamla halogenarmaturer. Passar utmärkt som infälld i t.ex. takfot och fuktiga miljöer inomhus eller som utanpåliggande med distansring. Välj mellan vitt eller grått utförande med matt finish. Levereras med 2m gummikabel. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
1 042 kr

Hide A Lite Bright Eye Multi 6 Vit

Hide a lite Bright Eye Multi 6 IP54 är en lågbyggande LED-armatur i ställbart utförande för inom- och utomhusbruk. Rejält IP54-utförande runt om. Multichiptekniken ger en ljusbild som påminner om och ersätter dina gamla halogenarmaturer. Passar utmärkt som infälld i t.ex. takfot och fuktiga miljöer inomhus eller som utanpåliggande med distansring. Välj mellan vitt eller grått utförande med matt finish. Levereras med 2m gummikabel. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
1 042 kr

Hide a lite Case Beam Täcklock

Hide a lite Case beam är ett täcklock med en slits till Case Wall, Täcklocket förvandlar armaturens ljusbild och ger den ett effektfullt smalstrålade upp eller ner ljus.
Från 138 kr

Hide a lite Case Pillar

Hide a lite Case Pillar är en Trendig pollare för utomhusbruk (IP55) för belysning av trädgårdar, parker och gångvägar i privat och offentlig miljö.
Från 2 079 kr

Hide a lite Case Wall

Hide a lite Case Wall från är en 7w LED armatur med 3000k för utomhusbruk. Finns i färgerna vitt, grått och antracit.
Från 1 544 kr

Hide a Lite Comfort Outdoor GU10

Comfort Outdoor GU10 är en Komplett downlight för 230V-anslutning med dimbar LED-ljuskälla Comfort G2 5W GU10 förmonterad. Comfortlinsen ger ett mycket behagligt halogenlikt ljus.
Från 373 kr

Hide a lite Cube I

Hide a lite Cube I är en väggarmatur med nerljus för montage på vägg med dold anslutning.
Från 1 288 kr

Hide a lite Decklight Garden

Hide a lite Decklight garden är en dekorativ och effektful armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Som tillbehör finns även transformator och skarvkablar på 1 eller 5 meter. Komplettera till ditt Spotlight Garden Kit eller Decklight Garden Kit.
234 kr

Hide a lite Decklight Garden

Hide a lite Decklight Garden är en dekorativ och effektfull armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende.
Från 54 kr

Hide a lite Decklight Super

Hide a lite Decklight Super är en Effektarmatur i IP67 utförande för för mark och golv, kan även monteras i trädäck och andra skivmaterial, för belysning och markering av väggar, gångvägar och trappor såväl inomhus som utomhus.
Från 425 kr

Hide a lite Deco I

Deco I är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 365 kr

Hide a lite Deco II

Hide a lite Deco II är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 369 kr

Hide a lite Deco IV

Hide a lite Deco IV är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 375 kr

Hide a lite Distans Cube Antracit

Distans Cube Antracit
68 kr

Hide a lite Distans Cube Grå

Distans Cube Grå
68 kr

Hide a lite Distans Cube Vit

Distans Cube Vit
68 kr

Hide a lite Förlängningskabel HV IP44 1m

Förlängningskabel HV IP44 1m
90 kr

Hide a Lite Indicate Multi

Indicate Multi är en effektbelysning med multichipteknik för infällnad i vägg med stilren design.
Från 802 kr

Hide a lite LED Mini Disc

Hide a lite LED Mini Disc är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller mark, för utomhusbruk.
Från 68 kr

Hide a lite LED Mini Disc Scope

Hide a lite LED Mini Disc Scope är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller trappor för utomhusbruk. Levereras med energibesparande LED-ljuskällor för anslutning till externt drivdon.
640 kr

Hide a lite Milo I GU10 Väggarmaturer

Hide a lite Milo GU10 är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan.
Från 547 kr

Hide a lite Milo I LED Väggarmatur

Hide a lite Milo I är en väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. LED COB med reflektoroptik och genomtänkt design ger fin ljusbild och god ljuskomfort. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP55-utförande med anodiserat och pulverlackerat armaturhus för tufft utomhusklimat, i vit, grå eller antracit. Levereras med inbyggt drivdon och distanser för utanpåliggande kabeldragning.
Från 919 kr

Hide a lite Milo II GU10 Väggarmaturer

Hide a lite Milo II GU10 är en väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt. GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan.
Från 597 kr

Hide a lite Milo II LED Väggarmaturer

Hide a lite Milo II Led är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
Från 1 259 kr

Hide a lite Milo Pillar

Cylindrisk pollare i IP65-utförande. Armaturen ger en effektfull väl avbländad rundstrålande och nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150° för belysning av trädgårdar, gångvägar och trädäck. Armaturhus i aluminium, anodiserad och pulverlackerad för att tåla nordiskt utomhusklimat. Matt sandblästrad finish i antracit eller grått. Inbyggt drivdon med separat vidarekopplingsbar plint för enkel 230V-anslutning. Levereras med ett komplett kit för ingjutning i betong. Mått 750x150 HxDmm, 7W LED, 220-240V, IP65, 3000K, 290lm, Spridningsvinkel 150°, 2,5kg
Från 2 223 kr

Hide a lite Milo Pillar Antracit

Cylindrisk pollare i IP65-utförande. Armaturen ger en effektfull väl avbländad rundstrålande och nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150° för belysning av trädgårdar, gångvägar och trädäck. Armaturhus i aluminium, anodiserad och pulverlackerad för att tåla nordiskt utomhusklimat. Matt sandblästrad finish i antracit eller grått. Inbyggt drivdon med separat vidarekopplingsbar plint för enkel 230V-anslutning. Levereras med ett komplett kit för ingjutning i betong. Mått 750x150 HxDmm, 7W LED, 220-240V, IP65, 3000K, 290lm, Spridningsvinkel 150°, 2,5kg
2 223 kr

Hide a lite Milo Pillar Grå

Cylindrisk pollare i IP65-utförande. Armaturen ger en effektfull väl avbländad rundstrålande och nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150° för belysning av trädgårdar, gångvägar och trädäck. Armaturhus i aluminium, anodiserad och pulverlackerad för att tåla nordiskt utomhusklimat. Matt sandblästrad finish i antracit eller grått. Inbyggt drivdon med separat vidarekopplingsbar plint för enkel 230V-anslutning. Levereras med ett komplett kit för ingjutning i betong. Mått 750x150 HxDmm, 7W LED, 220-240V, IP65, 3000K, 290lm, Spridningsvinkel 150°, 2,5kg
2 223 kr

Hide a lite Milo XL I Väggarmaturer

Hide a lite Milo XL I är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
Från 1 356 kr

Hide a lite Milo XL II Väggarmaturer

Hide a lite Milo XL II är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
Från 1 869 kr

Hide a lite Moon Public Eye

Hide a lite Moon public är en stilren väggplafond i IP65-utförande.
Från 855 kr

Hide a lite Round Single III

Round Single III är en väggarmatur med Gu10 sockel och nedåtriktat ljus i IP54 utförande för effektfull belysning av fasader och entréer m.m.
Från 409 kr

Hide a lite Spot Floor

Hide a lite Spot Floor är en tålig LED-Spot IP66 med energieffektiv LED-ljuskälla på 1W med diffus ljusspridning. Liten nätt armatur med lågt inbyggnadsmått på endast 7mm tillverkad av mjölkfärgad polykarbonat, tål att belastas med 90kg.

Hide a lite Spot It Multi

Hide a lite Spot It är en kompakt projektorstrålkastare för ljussättning utomhus och inomhus. Skapa trivsel i din trädgård med hjälp av modern teknik och stilren design. Belys träd, buskar, uteplatser och fasader och skapa trevliga effekter och ljusspel. Armaturhus av gjuten aluminium, korrosionsbehandlad och pulverlackerad i en matt silvergrå färg. Monteras med markspett eller med bygel.
Från 680 kr

Hide a lite Spot Mini IP44

Hide a lite Spot Mini IP44 är en liten tuff LED-spot i IP44 utförande för montering både inomhus som utomhus i våta miljöer. Passar utmärkt för infällt eller utanpåliggande montage i t.ex takfot, uteplats och i badrum.
Från 299 kr

Hide a lite Spot Up Multi

Hide a lite Spot Up Multi är en stilren, energieffektiv markstrålkastare på 17W för trädgården eller fastigheten. Multichip och reflektoroptik ger ett strålande ljus med halogenkaraktär.
Från 1 017 kr

Hide a lite Stairlight

Hide a lite Stairlight är en liten, diskret och väl avbländad effektbelysning för infällnad i IP67 utförande med energieffektiv LED-ljuskälla på 0,3W. Av gjuten aluminiumlegering och pulverlackerad i två steg.
260 kr

Maxel Beamy Wall

Maxel Beamy är en helgjuten armatur för utomhusbruk.
Från 1 690 kr

Maxel Hydrofloor Micro

Maxel Hydrofloor är en serie av armaturer som alla har gemensamt att de har ett armaturhus som är tillverkat i gjuten aluminium.
Från 743 kr

Maxel Hydrofloor Round

Maxel Hydrofloor är en serie av armaturer som alla har gemensamt att de har ett armaturhus som är tillverkat i gjuten aluminium. Frontringen är tillverkad i borstat rostfritt stål.
Från 1 367 kr

Maxel Vega 1 fast 3000K

Skapa spännande effekter med Vega 1 fast. Belys ytor du inte trodde var möjliga att belysa. Lågt inbyggnadsmått och obetydlig värmeutveckling ger många möjligheter. Armaturen är tillverkad av aluminium och anpassad för att drivas med ett LED-driftdon med konstantström för 350mA (1,2W) eller 500mA (2W). För att få ut mer ljus kan en extra kylfläns monteras och driva armaturen med 700mA (3W). Framspänning max 3,3V. Utrustad med kontaktdon.
Från 315 kr

Norlys Bergen 271 Klar/Galvaniserad

Modern tak- och väggarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv eller svart. Armaturen har ett klart glas. Frostat eller glas i polykarbonat samt hörnfäste kan beställas som tillbehör.
999 kr

Norlys Bergen 271 Klar/Svart

Modern tak- och väggarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv eller svart. Armaturen har ett klart glas. Frostat eller glas i polykarbonat samt hörnfäste kan beställas som tillbehör.
1 042 kr

Norlys Bergen Takarmatur

Modern takarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv eller svart. Armaturen har en klar kupa.
Från 999 kr

SG Armaturen Aero Stolparmatur

SG Armaturen Aero Stolparmatur är utformad med låg profil för stolpmontage. Den passar in i olika miljöer, privat som offentlig, utifrån sin låga profil.
Från 2 646 kr

SG Armaturen Duett

SG Armaturen Duett är en stilfull väggarmatur som kan vändas såväl upp (max 40W) som ned för önskad belysningstyp. IP65
Från 956 kr

SG Armaturen Echo Vägg LED

SG Armaturen Echo är en populär armaturserie för stilfull fasadbelysning. Med sina raka stilrena linjer passar den i både privat och offentlig miljö. Smidigt montage med snabbkopplingsplint
Från 895 kr

SG Armaturen Flora

SG Armaturen Flora består av två armaturer. En signlight och en markspot.
Från 768 kr

SG Armaturen Junistar Gyro Outdoor 6W Grafit

SG Armaturen Junistar Gyro Outdoor är en lågbyggande downlight för utomhusbruk. Endast 48mm inbyggnadshöjd. Vippbar 30° i alla rikningar 360°. 6W LED 2700K 50000 brinntimmar.IP44. Ra> 95 540 lumen ut.SDCM 2. 36° spridningsvinkel. Dimbar. Levereras inklusive driver. Antikorrisionsbehandlat armaturhus i aluminium.
620 kr

SG Armaturen Junistar Outdoor

SG Armaturen Junistar Outdoor är en funktionell downlight för inom- och utomhusbruk.
Från 699 kr

SG Armaturen Solo Väggarmatur

SG Armaturen Solo är en klassisk utomhusarmatur med korslagd dekor. Materialet är aluminium som har pulverlackerats och behandlats mot korrosion för att klara vårt tuffa nordiska klimat.
Från 421 kr

SG Armaturen Spike

SG Armaturen Spike inger ett direkt tidlöst och modernt intryck med sin välvda design. Nedljuset är bredstrålande och uppljuset, om man så önskar, är smalstrålande.
Från 1 256 kr

SG Armaturen Tanto Väggarmatur

SG Armaturen Tanto är en armatur som är halvt avskärmad med korslagd dekor. Finns i flera olika utföranden.
Från 421 kr

Westal Alex (473-33) E27-Sockel Vit

Westal Alex E27-Sockel, Effekt Max 60W
760 kr

Westal Alex led med sensor svart

Westal Alex med sensor är en väggarmatur med rundstrålande ljusbild Svart
1 951 kr

Westal Gustav Vägglykta

Westal Gustav vägglykta, finns pekande nedåt och uppåt samt i olika färger på glas och armatur.
Från 1 657 kr

Westal Hörnfäste strålkastare

Hörnfäste för strålkastare
1 193 kr

Westal Markfäste

Markfäste för strålkastare
Från 3 341 kr

Westal Maxi

Westal Maxi är en LED väggarmatur med uttag
Från 1 760 kr

Westal Mini

Westal Mini är en LED väggarmatur med uttag
Från 1 641 kr

Westal Pollare Max

Pollare Max med rotationssymetrisk ljusbild. Finns i flera utföranden.
Från 6 232 kr

Westal pollarstativ alu-grå för Sunrise

POLLAR STATIV FÖR SUNRISE ALUGRÅ
1 875 kr

Westal Quattro II LED

Westal Quattro II takfotsarmatur med raster för infällnad i undertak. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm och har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K. IP21 för utomhusbruk.
Från 3 812 kr

Westal Quattro II LED Koppar

Westal Quattro II takfotsarmatur med raster för infällnad i undertak. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm och har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K. IP21 för utomhusbruk.
3 930 kr

Westal Quattro II LED Vit

Westal Quattro är en takfotsarmatur med raster för infällnad i undertak. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm och har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K. IP21 för utomhusbruk.
3 812 kr

Westal Quattro LED

Westal Quattro LED är en takfotsarmatur för infällt montage. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K. Armaturen har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint och är tillverkad för utomhusbruk i undertak, IP21.
Från 2 189 kr

Westal Quattro LED Vit

Westal Quattro är en takfotsarmatur för infällning. Raster i klarlackerad aluminium. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K. Armaturen har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Armaturen är för utomhusbruk i undertak, IP21.
2 189 kr

Westal Quattro Takarmatur

Westal Quattro är en takfotsarmatur för infällt montage. Ram och galvaniserad stomme. Armaturen har en E27 lamphållare. Finns i flera olika utföranden.
Från 922 kr

WESTAL RONDO

Takfotsarmatur för infällning. Finns i flera utföranden.
Från 776 kr

WESTAL SANDRA 60W E27 VIT

Westal Sandra är en väggarmatur i formgjuten aluminium, Vit, E27 Max60W
743 kr

Westal Stall Väggarmatur

Westal Stall väggarmatur med rundstrålande ljusbild. Finns i flera olika utföranden.
Från 778 kr

Westal Strålkastarbalk

Strålkastarbalk för strålkastare
Från 1 910 kr

Westal Sunrise (495-30) 60W Vit

Westal Sunrise (495-30) 60W Vit
631 kr

Westal Tellus Pollare 75W Koppar/Klar

Pollararmatur med rotationssymetrisk ljusbild. Armaturen har en E27 lamphållare för Max 75W, markfäste för nedgrävning ingår. Armaturen är för utomhusbruk, IP44.
2 156 kr

Westal Tratt Mässing

Westal Tratt mässing E27 sockel max 75w
1 748 kr

Westal Tratt oxiderad koppar

Westal Tratt Oxiderad koppar E27 sockel max 75w
2 020 kr

Westal Tratt vit

Westal Tratt vit E27 sockel max 75w
1 280 kr