Maxel

Utomhusbelysning - MARKARMATURER Maxel


 

Maxel logo

I takt med att vi lägger allt mer vikt på vår utomhusmiljö har möjligheterna för bra utomhusbelysning ökat. Med genomtänkt belysning kan du framhäva ditt hus form och gestaltning. Väl utförd blir den en viktig del av arkitekturen. En vacker utsikt blir även till en integrerad del av inomhusmiljön. Utomhusbelysning förlänger också möjligheten att vistas säkert och bekvämt i trädgården. Här kan du även skapa spännande effekter. Med uplights kan du exempelvis accentuera träd och buskars skulpturala former.

Idag har det blivit allt vanligare att belysa husfasader, trädgårdar och allt som hör därtill. Det är viktigt att känna till att man endast ska använda armaturer som är godkända för utomhusbruk och att det ställs speciella krav på utomhusinstallation för att den ska vara säker. När det gäller markarmaturer är det till exempel viktigt att armaturen står väldränerad och gärna på en plan yta - inte i en sänka där det kan samlas vatten. Vid inkopplingen av ledningarna är det extra viktigt att följa tillverkarens monteringsanvisningar. Maxel tomhusarmaturer är designade för att klara av sitt jobb i många år. För att säkerställa att de lever upp till detta behöver de lite eftersyn. Varje armatur är unik – i likhet mad dess omgivande miljö – vilket gör att underhållet kan se lite olika ut. Det är alltid bra att rengöra armaturerna från eventuell smuts och olja direkt efter installationen för att förhindra rostbildning. Förläng hållbarheten genom att regelbundet behandla armaturerna med skyddsolja.

 

www.maxel.se

 

Maxel Hydrofloor Micro

Maxel Hydrofloor är en serie av armaturer som alla har gemensamt att de har ett armaturhus som är tillverkat i gjuten aluminium.
From 743 kr

Maxel Hydrofloor Round

Maxel Hydrofloor är en serie av armaturer som alla har gemensamt att de har ett armaturhus som är tillverkat i gjuten aluminium. Frontringen är tillverkad i borstat rostfritt stål.
From 1,367 kr