Close
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Hide a lite

Utomhusbelysning - VÄGGARMATURER Hide a lite


Hide a lite Väggarmaturer

Med en väl upplyst entré känns det både tryggare och skönare att komma hem, likaså är det lättare att se vem som kommer på besök. Med en väggarmatur bredvid ytterdörren kan du få ett behagligt sken. Genom att sätta en armatur på sidan av dörren minskar du även risken för att personen hamnar i spöklik skugga, som det blir om ljuset kommer direkt ovanifrån. En väggarmatur bredvid dörren som sprider ljuset mjukt åt sidorna gör att vare sig du, dina gäster eller grannarna behöver bli bländade men samtidigt syns personen och dörren tydligt.

Cube är en enkel och stilren väggarmatur som lyser upp fasaden med ett välkomnande intryck. Den finns med nedåtljus samt med upp- och nedåtljus. Med sin IP65-klassning och tåliga ytbehandling klarar den av vårt nordiska klimat utmärkt.

Deco är en dekorativ accentbelysning som med sin IP65-klassning passar mycket väl för såväl utomhusmiljöer som inomhusmiljöer. Väggar, trädäck, fasader, murar med mera är ställen denna fungerar mycket väl. Med sina olika utföranden kan du skapa en dekorativ effektfull ljusbild. 

Moon är en vägg- och takarmatur som passar sig väldigt väl i tvättstugor, badrum, korridorer, trapphus och utomhus. Med sin effektiva LED-ljuskälla sänker du förbrukningen med upp till 50% jämfört med kompaktlysrörsarmaturer. Denna finns dessutom med sensor så att den aktiveras först vid rörelse. 

Hide a lite logo  

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Hide a lite Blade Matt grå 3000K

Blade Matt grå 3000K
1 055 kr

Hide a lite Case Beam Täcklock

Hide a lite Case beam är ett täcklock med en slits till Case Wall, Täcklocket förvandlar armaturens ljusbild och ger den ett effektfullt smalstrålade upp eller ner ljus.
Från 135 kr

Hide a lite Case Wall

Hide a lite Case Wall från är en 7w LED armatur med 3000k för utomhusbruk. Finns i färgerna vitt, grått och antracit.
Från 1 544 kr

Hide a lite Cube I

Hide a lite Cube I är en väggarmatur med nerljus för montage på vägg med dold anslutning.
Från 1 329 kr

Hide a lite Cube Wall I

Cube Wall I är en Väggarmatur i IP54 utförande med två energibesparande LED-ljuskällor på 3x1,2W för effektfull belysning av fasader och entréer m.m.
Från 1 594 kr

Hide a lite Deco I

Deco I är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 323 kr

Hide a lite Deco II

Hide a lite Deco II är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 369 kr

Hide a lite Deco IV

Hide a lite Deco IV är en dekorativ accentbelysning i IP65-utförande som passar för inne- eller utomhusmiljöer så som väggar, trädäck, fasader, murar med mera.
Från 375 kr

Hide a lite Distans Cube Antracit

Distans Cube Antracit
68 kr

Hide a lite Distans Cube Grå

Distans Cube Grå
68 kr

Hide a lite Distans Cube Vit

Distans Cube Vit
68 kr

Hide a lite LED Mini Disc

Hide a lite LED Mini Disc är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller mark, för utomhusbruk.
Från 78 kr

Hide a lite LED Mini Disc Scope

Hide a lite LED Mini Disc Scope är en effektbelysning med IP67, 0,5W 12V DC för infällnad i vägg eller trappor för utomhusbruk. Levereras med energibesparande LED-ljuskällor för anslutning till externt drivdon.
513 kr

Hide a lite Milo I GU10 Väggarmaturer

Hide a lite Milo GU10 är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan.
Från 595 kr

Hide a lite Milo I LED Väggarmaturer

Hide a lite milo 1 är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt, Armaturen är bestyckad med ett led multichip på 5,5w med 3000k.
Från 972 kr

Hide a lite Milo II GU10 Väggarmaturer

Hide a lite Milo II GU10 är en väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt. GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan.
Från 686 kr

Hide a lite Milo II LED Väggarmaturer

Hide a lite Milo II Led är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
Från 1 259 kr

Hide a lite Milo XL I Väggarmaturer

Hide a lite Milo XL I är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
Från 1 356 kr

Hide a lite Milo XL II Väggarmaturer

Hide a lite Milo XL II är en Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp både uppåt och nedåt, 3000K. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla.
Från 1 869 kr

Hide a lite Moon Public Eye

Hide a lite Moon public är en stilren väggplafond i IP65-utförande.
Från 1 190 kr

Hide a lite Round Single III

Round Single III är en väggarmatur med Gu10 sockel och nedåtriktat ljus i IP54 utförande för effektfull belysning av fasader och entréer m.m.
Från 409 kr

Hide a lite Stairlight

Hide a lite Stairlight är en liten, diskret och väl avbländad effektbelysning för infällnad i IP67 utförande med energieffektiv LED-ljuskälla på 0,3W. Av gjuten aluminiumlegering och pulverlackerad i två steg.
260 kr

Hide a lite Turbine

Hide a lite Turbine
967 kr

Hide a lite Turbine

En väggarmatur som skapar fantastiska effekter på väggar, armaturen levereras med 3W multichip LED ljuskälla och integrerad converter för anslutning till 230V.
Från 967 kr

Hide a lite Milo Distans

Hide a lite Milo Distans är en väggdistans till Milo-serien som underlättar montage med utanpåliggande kabel på vägg.
Från 62 kr