Utomhushögtalare

Utomhushögtalare


 

Outdoor Elements

Outdoor Elements series omfattar åtta högtalarmodeller för utomhusbruk. De olika modellerna är designade för olika utomhusmiljöer men har alla gemensamt att de akustiskt är anpassade för öppna ytor och tål ett krävande utomhusklimat.

Ruckus

Ruckus utomhushögtalare är designade för att smälta in i en utomhusmiljö. Utformade som stenar ger de en diskret ljudupplevelse i naturmiljö. Ruckus finns i färgerna Granitgrå och Sandsten.
Högtalarmembranen är tillverkade i speciellt väderbeständigt nylonmaterial som även förhindrar magneten att rosta. Gummispindlar sluter diskanten och hindrar vatten och fukt från att tränga in i spolen. Till och med kablarna i högtalaren är beklädda med silikon för täthet och ökad livslängd.

SpeakerCraft lämnar två typer av garantier för denna högtalare: Livslång garanti samt att det är den bästa "stenhögtalaren" på marknaden.

Boom Tomb

Boom Tomb är en subwoofer som grävs ned i trädgården. Basen kompletterar Ruckus, Outdoor Elements eller OG högtalare med djup bas och det enda som syns är toppen av "skorstenen" på Boom Tomb.

Boom Tomb drivs av ett Basspower 250 W slutsteg.