Devi

DEVI värmemattor är mycket mångsidiga värmemattor lämpliga för en mängd olika tillämpningar, bland annat elektrisk uppvärmning av bostadshus och kommersiella byggnader, och kompletta uppvärmningslösningar både inom- och utomhus.

DEVI erbjuder ett komplett sortiment elektriska värmemattor för golvvärmesystem och utomhusmark. Eftersom DEVI-mattorna för inomhusbruk är verkligt tunna och enkla att installera används de vanligen för renoveringsprojekt – det är nämligen möjligt att lägga dem på det befintliga golvet. Mattor är ett bekvämt alternativ när man vill installera ett elektriskt värmesystem på större ytor.

När golvvärmemattor läggs i nybyggda hus kan de användas under valfri typ av golvbeläggning, till exempel klinker, laminat- eller trägolv. Mattans unika runda profil (minsta höjd är 3 mm) och tåliga konstruktion gör installationen snabb, enkel och säker – det perfekta valet för renovering av befintliga golv. Dessutom ger vi en unik garanti på 20 år som omfattar produktkostnader, installationskostnader och kostnader för nya golv, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker.

  • Enkel att installera – klar att läggas ut på golvet
  • Självhäftande för inomhusbruk
  • Tunn för inomhusbruk, endast 3–4,5 mm
  • Lång livslängd med 20 års garanti

DEVIasphalt™ 300T matta

Miljöanpassad, metermärkt värmekabelmatta DEVIasphalt™ 300T 400V för snösmältning av markytor med asfaltsbeläggning.
From 4,335 kr

DEVIcomfort 150T (DTIR) med termostat

Golvvärme, förläggning i golvbruk, bygghöjd 4 mm.
From 1,319 kr

DEVImat™ Free 150T (DTIF)

DEVImat™ DTIF Free 150 (utan termostat):
From 1,464 kr

DEVIsnow™ 300T (DTCE)

Miljöanpassad värmekabelmatta för snösmältning
From 2,335 kr

DEVImat™ Free 100T utan termostat & 100T med termostat

DEVImat™ med och utan temostat Bredd 500mm
From 1,381 kr