Close
(0)
Du har inga artiklar i din kundvagn.
Sök
Filters

Westal

Westal Pollare

Westal erbjuder flertalet pollare med olik design. Med pollare kan du lysa upp en gång, trädgård, altan, brygga på ett mycket enkelt och snyggt sätt. Med sina många olika designer kommer du finna det du letar efter. Westal erbjuder även en flyttbar pollare.

Pollare Illusion är en pollararmatur i aluminium som är anodiserad och pulverlackerad. Med sin tidslösa design fungerar denna väl i både privat och offentlig miljö. Armaturhuvudet har ett LED-multichip för energieffektiv belysning. Snabbkopplingsplint och integrerat drivdon för enkel installation.

Har du behov av att flytta din belysning men ändå har en önskan om att få pollarens ljuseffekt kan du välja Westal Fasett. Det är en flyttbar pollare med avbländat nedljus. Den står på en tung fotplatta som gör att den kan flyttas runt efter behov.

Alefors är en populär pollare med rotationssymetrisk ljusbild. Armaturen är kromaterad och pulverlackerad och har en frostad akrylcylinder. Den har en kopplingslucka och fotplatta som är anpassat för fast underlag, alternativt för markjärn för ingjutning. 

Visa som Grid List
Sortera efter
Visa per sida

Westal Tellus Pollare 75W Koppar/Klar

Pollararmatur med rotationssymetrisk ljusbild. Armaturen har en E27 lamphållare för Max 75W, markfäste för nedgrävning ingår. Armaturen är för utomhusbruk, IP44.
2 156 kr

Westal pollarstativ alu-grå för Sunrise

POLLAR STATIV FÖR SUNRISE ALUGRÅ
1 875 kr